Nálunk olykor elfőfordul vmi fekete, termetes és nagyon fürge pókfaj. Az az egyetlen, ami rámhozza a frászt
Telepíts valami pókevő szerkezetet,és kész.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nálunk olykor elfőfordul vmi fekete, termetes és nagyon fürge pókfaj. Az az egyetlen, ami rámhozza a frászt
Ez úgy, ahogy van, baromság!!!!!!!! Személyes tapasztalat! Pár éve (Az ország 2. legnépesebb városa) Ki-ne-merd mondani DEBRECEN városában, a Kenéziben, cirka 20 perc tüdőtükrözés után( megjegyzendő kurvára hasonlít a vizes fullasztásos kihallgatási technikára) kb 2dl vért kiköhögve a osztályra való felvétel során sem lettem halálos beteg! Elláttak és kettő hét után hazaküldtek! Azóta sportolok és egészségesen élek.Csatlakoznék. Szemészeti szakrendelés: időpont nincs, mert amíg a szoftver engedi, minden hely betelt, talán tessék később próbálkozni. 4 hónapra előre nincs. Másik: menj be egy tüdőosztályra Magyarország keleti felében. Rögtön halálos beteg leszel...csal a látványtól. (pl. Miskolc, Debrecen)
Farkaspók vagy cselőpók néven keress rá. Szerintem az lehet!Nálunk olykor elfőfordul vmi fekete, termetes és nagyon fürge pókfaj. Az az egyetlen, ami rámhozza a frászt
De az egészségügynek mi a franc köze van Schwarzihoz, Kurzhoz, vagy a német repülőtaxihoz?
Gratulálok, hogy mentegeted a szemetelést és még tapsikolsz is hozzá.
Most leírhatnám ugyanezt tapasztalatból, de közben eltűnődtem hogy talán a vaksi szemem csapta be a tompa agyamat és mégsem úgy volt hogy a sima TB-ben láttak el korrektül, és volt röntgen, CT, szívultrahang napokon belül amikor szükség volt rá, nagyon lelkiismeretes és hozzáértő személyzettel, miközben egy vasat se fizettem paraszolvenciában (nem hagyták), legfeljebb az épület volt kopott de amúgy funkcionális, no meg a kaja, az elég tré volt.
De lassan kezdek rájönni, hogy igazából nem is TB-n voltam, hanem tuti magánrendelésen, csak biztos nem vettem észre amikor lehúztak amúgy full ugyanazok a - magánrendelőben is is dolgozó - szakorvosok, akik amúgy ott is full ugyanazokat a gépeket és laborokat használják, ugyanazt a szaktudást adják, mint a TB.
Legalábbis az ismerős szakorvos akivel jóban vagyok ilyesmit magyarázott - ugyanazok a szakorvosokkal, ugyanazok laborokkal van szerződés, ahova ő is küldene, meg hogy mellesleg őt se fizették ki rendesen a magánban, mert kb. arról szólt hogy volt csicsa 2milliós recispult, aztán gyakorlatilag átküldtek az álllamiba, a plusz szolgáltatás adott esetben a szép környezet volt meg egy kis beépített korrupció és ismerős az adott osztályon, aki előre vesz.
Ott is hagyta a fenébe a magánrendeléseket és maradt az államiba, ahol persze mondja hogy kellene több pénz normálisan kiméző rendelőre (és igaza is van), de amúgy az orvosi gépek full high tech amennyire lehet.
Nekem ebből az jött le hogy lehet csicsa kórházra költeni, meg lehet amúgy rohadt drága orvosi felszerelésre költeni, és inkabb arra költik, az orvosi infrastruktúra meg egyelore marad ronda de alapvetően funkcionális.
Ez úgy, ahogy van, baromság!!!!!!!! Személyes tapasztalat! Pár éve (Az ország 2. legnépesebb városa) Ki-ne-merd mondani DEBRECEN városában, a Kenéziben, cirka 20 perc tüdőtükrözés után( megjegyzendő kurvára hasonlít a vizes fullasztásos kihallgatási technikára) kb 2dl vért kiköhögve a osztályra való felvétel során sem lettem halálos beteg! Elláttak és kettő hét után hazaküldtek! Azóta sportolok és egészségesen élek.
Kamu hir volt.Mostani hír, hogy a bp-i sürgősségi ellátás már nem biztos, hogy el tudna látni egy tömeges balesetet, annyira legyengült.
Ez nem igaz.Másik: menj be egy tüdőosztályra Magyarország keleti felében. Rögtön halálos beteg leszel...csal a látványtól. (pl. Miskolc, Debrecen)
. A beteganyag es a kezelesek jellege miatt mindig van olyan resz ami tenyleg putri.
Ez nem igaz.
...
A pulmonoligai mindenhol putri.
A HATWN Tökölről szállt fel, de tekintve a 100 csomó alatti sebességét tuti hogy nem Gripen!Más: Gripen géppár zajong Budapest fölött. A Flightradaron HATWN szintén Bp. fölött köröz. Ezek ugyanazok? Most nem tudok rákeresni.
Közben látom, hogy a bemutatóra gyakorolnak, a HA-TWN meg egy civil helikopterA HATWN Tökölről szállt fel, de tekintve a 100 csomó alatti sebességét tuti hogy nem Gripen!
Milyen bemutatóra, az most VOLT a hét végén Budaőrsön!Közben látom, hogy a bemutatóra gyakorolnak, a HA-TWN meg egy civil helikopter
https://index.hu/belfold/2019/05/17/gripen_budaors_lagymanyos/
Jogos, nem figyeltem a dátumot a cikkben. Akkor ez továbbra is rejtély.Milyen bemutatóra, az most VOLT a hét végén Budaőrsön!
Mire talalkozol egy atlagos eu dolgozoval o mar tul van sok ezer, akar tobb tizezer hasonlo talalkozason. Hamar levagjak milyen emberrel van dolguk. Oke, a merleg elbillenhet a turemlesebb iranyba, vagy neha ok is kijohetnek a sodrukbol, de az alap eset az megis csak az. hogy tit-for-tat. Hasonloan mint a burokrataknal, a rendoroknel, a boltosoknal, vagy akar csak a kocsmarosnal. .Lehet, hogy azért van, mert kedvesek, udvariasak és türelmesek vagyunk a személyzettel?
Olyan soha nem lesz. Mashogy iteli meg a tarsadalom a pulmonoligai betegeket,( mert ott van a sok "koszos" tbs-s, a "bunos" dohanyosok, stb.) mint pl. egy gyerekosztalyt, ami mindig sokkal tobb forrast fog talalni.akkor többet kellene rá áldozni, hogy hozza legalább a többi osztály színvonalát.