Igen, helyes döntéshez kell a korrekt és elegendő információ. Ebből nálunk pont a sajtónak köszönhetően "mindössze" a korrekt információ hiányzik, helyette van a félretájékoztatás dömpingje. Sajnos eljutottunk oda, hogy túl sok a sokféleképpen tájékoztató termék, a dolgozó embernek meg nincs annyi ideje hogy mindent elolvasson (de minek is??!), és utána még nyomozzon is hogy melyik az igaz és melyik a félrevezetés, és melyik mennyire az?! Ettől kezdve marad a sokak szerint "földhözragadt" megoldás: melyik kormányzat alatt kaptam több anyagi vagy bármilyen más lehetőséget a megélhetésre, előrelépésre. Van összehasonlítási alap, mindkét oldal eltöltött királyi pozícióban min 2 ciklust, és van összehasonlítási alap. Hogy mennyit tesznek zsebre az már keveseket érdekel, amíg nekünk is több marad mint Medgyesi/Bajnai/Fletó idején. Mert akkoriban csak az adók
, árak
és az adósság
nőtt ...
A kettős mércéről meg csak annyit: nem kellene itt hazudozni!! A hsz.-emben amire válaszoltál egy árva betűt se írtam semmiféle lopásokról vagy korrupcióról, ezt már te költötted bele a válaszodba öntevékenyen!! Én csak és kizárólag a mai sajtó-helyzettel foglalkoztam!! Ha esetleg régebbi szövegeimre "emlékszel" így, akkor valakivel összetéveszthetsz, vagy kérlek próbálj már felidézni tőlem csak egyetlen dícsérő mondatot a stadion-programról, ELIOS-ról vagy bármelyik általad említett másik esetről. Konkrétan pl. a stadionokról leírt véleményem miatt kaptam már itt eleget a pofámra, dehát ráfér, kibírt az már sokat, a véleményemet azért tartom. Sajnálatos módon részemről bőven van miért szidni a FIDESZ-KDNP kormányzatot, de ha meg is teszem akkor csak azért mert néha attól tartok, elkövetnek olyan hibákat amiket meglovagolva visszatérhetne a kormányba a mai balliberális ellenzék. Ez meg szerintem nagyobb katasztrófa
lenne mintha maradna tovább a mai kormány. Elfogadható harmadik pólus meg a láthatáron sincs sajnos ... Részemről ENNYI ...