Egy igazi köpönyegforgató, elvtelen politikus, akit valaha nagyon csíptem.
Én még csak nem is csíptem ! Én már akkor hittem Pista bácsinak nyugodjon békében !
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egy igazi köpönyegforgató, elvtelen politikus, akit valaha nagyon csíptem.
Mint 2 tojás!!!!Ez a faszi teljesen kész.
https://mandiner.hu/cikk/20200629_laszlo_imre_osszekeverte_mandelat_mengelevel
Mint 2 tojás!!!!
Mandela vagy Mengele
Tartom a tétet és emelem eggyel.Ez a faszi teljesen kész.
Mint 2 tojás!!!!
Mandela vagy Mengele
Tartom a tétet és emelem eggyel
Tartom és felteszek mindent. Rámegyek a side potra is.
Majd sötét és világos lesz a szövegben, akkor nem tiltják leTartom és felteszek mindent. Rámegyek a side potra is.
A hétvégén megtörtént amit eddig csak viccnek gondoltunk. A youtube algoritmusa letiltott egy sakk podcastot.
(agadmator's Chess Channel)
A kommentelők eléggé kiakadtak, de segítettek kitalálni, mi lehetett a baj.
"Jonathan Smith 1 napja
Agadmator and Nakamura: "and white is clearly better than black here," " white just captures the black bishop ", " threatening to take the black queen "
YouTube algorithm: RACIST"
Viccnek jó, csak komolytalan. A YT content ID rendszere sokszor simán nem működik. Az Otherworld csatorna egyik beszélgessünk videóját is anno letörölte a YT, ahol magyar nyelven, gaming és hasonló volt a téma. Egy szál ember beszélt a kamerába. És ezt képes volt letörölni a rendszer...Tartom és felteszek mindent. Rámegyek a side potra is.
A hétvégén megtörtént amit eddig csak viccnek gondoltunk. A youtube algoritmusa letiltott egy sakk podcastot.
(agadmator's Chess Channel)
A kommentelők eléggé kiakadtak, de segítettek kitalálni, mi lehetett a baj.
"Jonathan Smith 1 napja
Agadmator and Nakamura: "and white is clearly better than black here," " white just captures the black bishop ", " threatening to take the black queen "
YouTube algorithm: RACIST"
Ha már, akkor inkább legyen Mengele park, mert mégiscsak jobb ember volt, mint Mandela! Egyébként a dékások válogatott szellemi fogyatékosok ugye!Mint 2 tojás!!!!
Mandela vagy Mengele
A reklamációra adott válaszidőből kiderült, hogy a yt algoritmusa tiltotta le a videót. Indoklás is volt: harmful or dangerous content.A YT content ID rendszere sokszor simán nem működik.
Honnan tudjam? Sajnos nem én fogom a tökeit, de elég komoly paradigmaváltáson ment keresztül hirtelen, faszán kicsavarodott magából, feladta minden elvét, épp rappelve mondja az okosságot, ha nem a zsidóság előtt csúszik hason elnézést kérve tőlük hogy milyen nagyon csúnya srác volt régen...
Toroczkai még legalább tartja magát, de neki/nekik meg nincs bázisuk, szinte semmi, sem szavazó, sem párton belül elég tehetséges káder.
Nem ismeritek a Mengele effektust?Ez a faszi teljesen kész.
Fox Mulder : The Mandela Effect. When someone has a memory that doesn't coincide with everybody else's or the facts. So named because some people have a memory of hearing that Nelson Mandela died in the '80s while imprisoned, when, in fact, he died a free man in 2013.
Reggie Something : No. It's called the Mengele Effect because people have a memory of Josef Mengele getting apprehended in Ohio in 1970. So, it's the Mengele Effect.
Fox Mulder : The Mandela Effect has been an Internet meme for almost a decade. It's always been called that.
Reggie Something : Ah, see, you're having a Mengele Effect about the Mandela Effect.
A cigányokról. (nem direkt politika, inkább társadalmi kérdések)
Tudom Torockai, ezért sokan oda sem klikkelnek, bár hosszú de érdemes végighallgatni. Ha sikerülne nekik ezt a stílust továbbvinni és nem a Trianoni szerződés felülvizsgálatával bohóckodnának, akkor 2számjegyű eredmenyük is lehet.
Semmi patkányozás, ordítozás, lényegre törő korrekt. Érthetően tagoltwn, hangsúlyozva beszél. Érdekes dolgokra hívja fel a figyelmet. Nem túloz, elég a valóság bemutatása. Mondjuk a megoldás hogy finoman fogalmazzak nem kiforrott, de nem is egyszerű kérdés. Másnak sincs jobb, azaz nincs válasz a kérdésekre. De vmi együtt gondolkodás és nem hisztérikus médiapolitizálás.
Érdemes a videó stilusa mellé tenni a jobbikos Jakabot, a momentumos csajokat, Bangóné, DK. Nagy a kontraszt. Stilusban biztosan nem ő a szélsőséges.
Annyit ér majd mint a rendőrség. Ugyanúgy verni fogják a tanárokat, csak fél óra múlva majd ki kell őket hozni a helsinkiseknek..... mostantól tanárverés helyett iskolarendorség lossz, punktum!...