Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

OhioNurse

Well-Known Member
2020. szeptember 14.
1 576
9 179
113
Nem írom oda. Nekem NEM evidencia az általánosítás. És igen, ugyanúgy leírom, ha a másik oldal lop, mert oda sem tartozom.
Nehéz azt belátni, hogy vannak önállóan gondolkodni - cselekedni vágyó egyének a társadalmon belül, akiknek "semmi sem jó" ?
A mantrát nem én nyomom, "alapvető" értékekről és dolgokról lehet beszélgetni, nem mindenkinek és főként nem minden korszakban jelenti ugyanazt az alapvető érték kifejezés. De például számomra a már említett cselekedet-kijelentés azonosság alapvető dolgok közé tartozik. Mindegy, milyen politikai köntöst vesz magára bárki. A keresztényi alapvető értékek közül meg a szeretet parancsa. Ezt kevéssé látom megvalósulni a gyakorlatban, önmagunk szeretetén kívül.
Lehet, hogy ez tudálékosság, de legalább gondolkodáson alapul, a megszerzett ismeretek rendszerezésén és értelmezésén, ha csak ilyen kevés is jött ki belőle. És nem más mondta meg, mi a jó és érték számomra.
Egyes szám első, második, harmadik személyben, igazad van az - elbeszélés egyenlő viselkedés - elvárásodban.
De a politika már csak olyan amilyen.
Szentek elvétve, cserébe kárhozottak garmadája bárhová is nézel.
Politika.
Sose volt más.

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 629
3 428
113
Nem az. Te is tudod, mi a mai mainstream hazai erkölcsi alapállás. Ennek minden értékével szembemegy. Pedig minket képvisel(t). Ha nem képviselőként bukik le, valóban magánügy lenne.
Jó, értem én, csak nem akarok ebbe belemenni. :) Pedig beletudnék, pld. a Handó oldaláról is. Az se érdekelt, miért nincsenek ezek már régen elválva. Tudok sok-mindent ? Persze. De azokról nem beszélek és nem is akarok beszélni. Soha az életben. Azt csinálnak amit akarnak, egyéni szoc. probléma. Amúgy ez a Szájer részéről a felelősségről szólt. El is ismerte hogy ezt elcseszte. Akkor ez is le van rendezve a számomra, a többi az ő dolga. Ilyen szinten nem szabad ilyen hibákat elkövetni, hogy elmegy bulizni, amikor törvényileg tiltva van. Ez volt itt az egyetlen nagy bökkenő. Nem "véletlen", hogy a belga rendőrök sem foglalkoztak a többi részével.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
5 163
16 851
113
Háát 25 férfit még elképzelni se szeretnék ilyen helyzetben.

Jobb az ilyenbe bele se gondolni.

Beszéljünk inkább mozdonyokról.

train-gif-2-1-gif.387282

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
17 218
63 361
113
Véletlen?
Lázàr azt hozta a fèszbuk oldalán, hogy hamarosan bejelentèst tesz. Alatta egy kép, ahogy szakálasan a sinek közt gyalogol.
Csak nem Brüsszelbe megy ? :)

T

Törölt tag

Guest
Szerintem meg krvaegyszerű ilyen helyzetbe keveredni: megkérnek, hogy legyél jófej, vegyél részt egy bulin, aztán hirtelen beront a terembe 3 legénybúcsús csaj, lejtenek egy kis táncot, ölébeülnek az asztalnál ülő öltönyös férfiaknak, páran ledobálják az ingjeiket, majd 30 másodpercen belül megérkezik a rendőrség, amely egyébként szomszédos a helyszínnel - mire felfogod, naná, hogy a csatornán próbálsz lemászni, mert annyira megrendezett az egész, hogy egyből leesik miről van szó
1606835077-temp-cadodi-20201201-600-400-90-zc.jpg

Azzurro

Well-Known Member
2018. november 25.
2 088
5 654
113
Csak a rendező elfelejtette kamerát tenni az eseményre, hogy még jobban röhöghessünk...
Mondjuk azt megnéztem volna ahogy mászik le az esővízcsatornán táskájában a droggal. A rendőrök szerint vérzett a keze ahogy lemászott a csatornán. Nyilván sietett nehogy elkéssen a vasárnapi miséről.

Miskolci Ogre

Well-Known Member
2019. december 21.
7 604
26 456
113
Az igazat valszeg sosem tudjuk meg ! A Fidesz az egyik legélesebb Brüsszeli kését veszítette el míg a bal-liberális oldal olyanba harapott amit nem tud lenyelni LMBTQ+GENDER(vagy kender?) veszélyes még a gazdáikra is ! Nem tudom ki ötlötte ki(vagy a neje) de szvsz ismét elqrták nem kicsit nagyon !

• Tetszik
Reactions: svajcibeka

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
10 985
9 498
113
Mondjuk azt megnéztem volna ahogy mászik le az esővízcsatornán táskájában a droggal. A rendőrök szerint vérzett a keze ahogy lemászott a csatornán. Nyilván sietett nehogy elkéssen a vasárnapi miséről.

Egyébként ez iszonyat vagány ám! Én ezt a helyében előadnám mint vagányságot. Levette gyorsan mi az ábra, aztán már lent is volt az utcán. Nem olyan egyszerű ám az ő korában esőcsatornán mászkálni!

• Tetszik
Reactions: milagro
K

kamm

Guest
Szerintem meg krvaegyszerű ilyen helyzetbe keveredni: megkérnek, hogy legyél jófej, vegyél részt egy bulin, aztán hirtelen beront a terembe 3 legénybúcsús csaj, lejtenek egy kis táncot, ölébeülnek az asztalnál ülő öltönyös férfiaknak, páran ledobálják az ingjeiket, majd 30 másodpercen belül megérkezik a rendőrség, amely egyébként szomszédos a helyszínnel - mire felfogod, naná, hogy a csatornán próbálsz lemászni, mert annyira megrendezett az egész, hogy egyből leesik miről van szó

Te teljesen keszen vagy, ha ezt a hulyeseget el is hiszed. :D

Szajerrol kb 30 eve tudja mindenki, hogy meleg (a nejet elnezve meg is ertem.)
Ezzel semmi baj nincs is.

A baj ott van, hogy Brusszelben kotott ki, egyedul (regen nem elnek mar egyutt a nejevel), hatvanevesen, maganyosan, a kollegai kozott utalatosnak tartott csoportban - emiatt aztan belekeveredik ezekbe a melegpartikba (az ilyesmi 40-50 eve megszokott a melegek egy nagyon vekony retegeben; ha valaki nem erti ezt, tessek megnezni az HBO-n a Normal Heart cimu filmet, amiben Mark Ruffalo jatssza Kramert, aki a meleg onvedelmi halozatot alapitotta az AIDS kitorese idejen itt, NYC-ben. Remek film.)

Mar ez is hihetetlen felelotlenseg az o nagyon is latvanyos poziciojaval, de az meg mindennek a teteje, hogy kozben extasyt dobal hatvanevesen (ez szinten 40-50 eves melegpartis szokas: eloszor aphrodisiac (mindenfele libidos csodaszerek) voltak, majd jottek a kozkeletu poppers (=alkyl nitrites) a 70-80 evek forulojan, az AIDS kitoreseig, mellettuk bejott a rush, acid, meg mindenfele szirszar - ez tobb evtizedes szokas, a melegpartik itt Amerikaban hires drogkozpontok voltak meg a 80-90-es evekben is, dacara az akkor meg halalos AIDS tomeges terjedesenek koztuk.)

Mar ez is elkepeszto idiotasag, de hogy utana nem eldobja a drogot, es szepen kisetal, hogy 'igen, meleg vagyok es hibaztam, mert reszt vettem egy illegalis rendezvenyen', amit a Foniek meg fel is tudtak volna hasznalni, hogy lam-lam, mi milyen tolerans part vagyunk, van meleg (cigany stb) kepviselonk stb stb... nem, okosan nekiall menekulni, hatvanevesen, az ereszcsatornan, az extasyt meg hurcibalja a tatyoban. :D

Szegenynek mar nagyon durvan kisiklott a maganelete, ebbol is latszik.
Ennek a buktanak itt volt az ideje, ugy erzem.

Egyébként ez iszonyat vagány ám! Én ezt a helyében előadnám mint vagányságot. Levette gyorsan mi az ábra, aztán már lent is volt az utcán. Nem olyan egyszerű ám az ő korában esőcsatornán mászkálni!

Nem tudom eldonteni, hogy komolyan beszelsz-e - most komolyan...

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
10 985
9 498
113
Te teljesen keszen vagy, ha ezt a hulyeseget el is hiszed. :D

Szajerrol kb 30 eve tudja mindenki, hogy meleg (a nejet elnezve meg is ertem.)
Ezzel semmi baj nincs is.

A baj ott van, hogy Brusszelben kotott ki, egyedul (regen nem elnek mar egyutt a nejevel), hatvanevesen, maganyosan, a kollegai kozott utalatosnak tartott csoportban - emiatt aztan belekeveredik ezekbe a melegpartikba (az ilyesmi 40-50 eve megszokott a melegek egy nagyon vekony retegeben; ha valaki nem erti ezt, tessek megnezni az HBO-n a Normal Heart cimu filmet, amiben Mark Ruffalo jatssza Kramert, aki a meleg onvedelmi halozatot alapitotta az AIDS kitorese idejen itt, NYC-ben. Remek film.)

Mar ez is hihetetlen felelotlenseg az o nagyon is latvanyos poziciojaval, de az meg mindennek a teteje, hogy kozben extasyt dobal hatvanevesen (ez szinten 40-50 eves melegpartis szokas: eloszor aphrodisiac (mindenfele libidos csodaszerek) voltak, majd jottek a kozkeletu poppers (=alkyl nitrites) a 70-80 evek forulojan, az AIDS kitoreseig, mellettuk bejott a rush, acid, meg mindenfele szirszar - ez tobb evtizedes szokas, a melegpartik itt Amerikaban hires drogkozpontok voltak meg a 80-90-es evekben is, dacara az akkor meg halalos AIDS tomeges terjedesenek koztuk.)

Mar ez is elkepeszto idiotasag, de hogy utana nem eldobja a drogot, es szepen kisetal, hogy 'igen, meleg vagyok es hibaztam, mert reszt vettem egy illegalis rendezvenyen', amit a Foniek meg fel is tudtak volna hasznalni, hogy lam-lam, mi milyen tolerans part vagyunk, van meleg (cigany stb) kepviselonk stb stb... nem, okosan nekiall menekulni, hatvanevesen, az ereszcsatornan, extasyvt meg hurcibalja a tatyoban. :D

Szegenynek mar nagyokn kisiklott a maganelete, ebbol is latszik. Ennek a buktanak itt volta az ideje, ugy erzem.

Nem tudom eldonteni, hogy komolyan beszelsz-e - most komolyan...

Ezt a mesét honnan veszed?

K

kamm

Guest
Ezt a mesét honnan veszed?

Te oreg, en futolag ismertem az egesz fideszes os-brigadot a XI-bol, szerintem ne okoskodj ezugyben, ehhez lathatoan totalisan fogalmatlan vagy. A Szajerrol kozismert 30 eve, hogy biszex ill inkabb meleg (pont ugy, ahogy az Ungar Klararol is mindenki tudta, hogy leszbikus.) Semmi gond nem volt ezzel, a tobbit meg leirtam, olvasd el; ha valami nem vilagos, kerdezz

• Tetszik
Reactions: Masztiff

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
10 985
9 498
113
Te oreg, en futolag ismertem az egesz fideszes os-brigadot a XI-bol, szerintem ne okoskodj ezugyben, ehhez lathatoan totalisan fogalmatlan vagy. A Szajerrol kozismert 30 eve, hogy biszex ill inkabb meleg. Semmi gond nem volt ezzel, a tobbit meg leirtam, olvasd el; ha valami nem vilagos, kerdezz

Fogalmam sincs ki vagy, miért számítana mit mondasz