Beszélgető

Ismer valaki olyan megoldást amivel nézhetőek a 18+ os Youtube videók?
Csak mert semmilyen adatomat nem akarom rábízni a google-re....
y2mate.com
Csak bemásolod a linket és letöltöd a videót. Elég megbízhatóan működik, és van pl. a firefoxhoz is addon.

(Egy másik módszer, ha a inkben beírod a címben a "youtube" után, hogy "nsfw", majd egy enter és elvileg lehet is nézni, nem kell letölteni, de ez nekem nem tűnt elég kidolgozottnak.)

y2mate.com
Csak bemásolod a linket és letöltöd a videót. Elég megbízhatóan működik, és van pl. a firefoxhoz is addon.

(Egy másik módszer, ha a inkben beírod a címben a "youtube" után, hogy "nsfw", majd egy enter és elvileg lehet is nézni, nem kell letölteni, de ez nekem nem tűnt elég kidolgozottnak.)
Utóbbit ismerem ismerem és már nem működik.... (nekem legalábbis)
Volt egy webes oldal is amin meg lehetett ezeket nézni de már az sem működik.
Köszönöm a segítséget, de letölteni meg nem szeretném a vidiket, csak nézni valahogyan.

Utóbbit ismerem ismerem és már nem működik.... (nekem legalábbis)
Volt egy webes oldal is amin meg lehetett ezeket nézni de már az sem működik.
Köszönöm a segítséget, de letölteni meg nem szeretném a vidiket, csak nézni valahogyan.
De miért nem csinálsz egy kamu reget, és írod be, hogy 1970. 01. 01.?

@ogretankHU nem tudsz valami gyors karózó gépet önjárót ami gyorsan dolgozik és csak 30-40 cm re nyom le egy 1,5 m es akác karót. (kicsit több mint kitűzőgép) erdészetbe? (vagy van valaki borász szőllészettel foglalkozó a fórumon? kordonos telepítésekrő tapasztalat ha van)

igazából olyan szőlőkaró kategóriás karókról lenne szó (kézi leverő csak vészmegoldás.)

@ogretankHU nem tudsz valami gyors karózó gépet önjárót ami gyorsan dolgozik és csak 30-40 cm re nyom le egy 1,5 m es akác karót. (kicsit több mint kitűzőgép) erdészetbe? (vagy van valaki borász szőllészettel foglalkozó a fórumon? kordonos telepítésekrő tapasztalat ha van)
Sajnos nem tudok ilyen ördögi szerkezetet ! Amúgy mi a feladat ?

• Vicces
Reactions: Kim Philby
Sajnos nem tudok ilyen ördögi szerkezetet ! Amúgy mi a feladat ?
végülis szőlőkarózással egy szál szögesdrót meg némi könnyű vadháló "ideiglenes telepítése) nagy hosszúságban nem teljesen szabályos alakzatban
majd a területen bellül is szabályos rendben törtáénő karózás rendezett terepen. pár km

karamepites-colopverovel--colopvero.jpg
hasonló adapterrel akkor nincs tapasztalatod?

• Tetszik
Reactions: Miskolci Ogre
végülis szőlőkarózással egy szál szögesdrót meg némi könnyű vadháló "ideiglenes telepítése) nagy hosszúságban nem teljesen szabályos alakzatban
majd a területen bellül is szabályos rendben törtáénő karózás rendezett terepen. pár km

karamepites-colopverovel--colopvero.jpg
hasonló adapterrel akkor nincs tapasztalatod?
Nincs , ilyen jellegű körbe kerítés még nem volt feladat ! Mennyi most egy 5x5x150-es akác karó ? Lenne rajta villanypásztor is ?

Nincs , ilyen jellegű körbe kerítés még nem volt feladat ! Mennyi most egy 5x5x150-es akác karó ? Lenne rajta villanypásztor is ?
igen az is.
(a határzár építésénél sok technológiát láttam élesbe.) csak a kis lánctalpasok kicsit drágák (de lehet is vele haladni)... :) kis kotrók jók mert többfunkciósak. de elég kényes és viszonylag lassan cölöpöznek karoznak... a traktoros eszközök karókig oké de oszlopokkal már lassan haladnak (a karót viszont beveri mint a szöget.) kézi oszlop és cölöpverők vészükség esetén jók vagy földbeállítani a gép elött a karókat oszlopokat.de nincsenek végtelen erőforrásokígy a legoptimálisabbra lenne szükség hosszútávon (vagyvariációra inkább mert elengedhetetlen)

• Tetszik
a szőlő karók általába 3 szögletűek egyébként. könnyebb velük dolgozni minden szempontból előállítani leverni tartás iránya is szabályozható

• Tetszik
Kedves Fórumtársak!

Karácsonyi ajándék gyanánt kaptam 2 db A320NEO SZIMULÁTOR AJÁNDÉKUTALVÁNY-t (1 db 1 órás és 1 db fél órás) amelyek az Aeroparkban használhatók fel.
Nagy szívfájdalmam, hogy az elkövetkező egy évben sajnos nem lesz lehetőségem felhasználni, ezért elsősorban itt a fórum közösségén belül felajánlom jutányos áron annak aki szívesen menne és velem ellentétben lenne is ideje felhasználni.

Akit érdekel kérem privátban keressen.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
jó csatorna