Beszélgető

Hát ja, azt mondta a "Presswoman végre eltakarodik, újabb zsidó jön a helyére" címadás nem kóser, és mivel nem is a mi témánk, elég a hírből ha máshonnan már linkelték. A túlárazós cikekkre azt mondta az a mi témánk úh. nem gond ha többször fel van dolgozva, de szerintem valamit bizniszel és nekem nem ad.

Nade mindent meg lehet olajozni, mennyit érne meg neked?
Mondjuk törlöd végre a profilomat?

Hát ja, azt mondta a "Presswoman végre eltakarodik, újabb zsidó jön a helyére" címadás nem kóser, és mivel nem is a mi témánk, elég a hírből ha máshonnan már linkelték. A túlárazós cikekkre azt mondta az a mi témánk úh. nem gond ha többször fel van dolgozva, de szerintem valamit bizniszel és nekem nem ad.
Csak az, hogy a 300 milliós USA-ban valahogy fura mód megint 3 kiválasztott találtatott alkalmasnak a magyarországi nagyköveti posztra, de hát ugye ilyennel csak a konteós megvezetettek foglalkoznak bizonyára. :rolleyes: De persze már vót linkelve, biztos az a baj, igaz, nem láttam, max más forrásból, míg a kommentemben hagyott linkeket többször ugyanebből, de hát ugye ki számolja? :D
Honnan tudjátok, hogy zsidók? Én azt hittem, hogy németek. :eek:

A Fórum az Fórum, az üzlet meg üzlet? *

*
A zsidó származasú Móricka katolikus gimnáziumban tanul. Az egyik órán a tanár azt mondja, hogy kap 500 forintot, aki megmondja, hogy ki volt a legnagyobb ember a világon. Az egyik gyerek:
  • Szerintem Leonardo da Vinci.
  • Jó, jó, de én nem rá gondoltam.
A másik gyerek:
  • Talán Einstein?
  • Még jobb, de még mindig nem rá gondoltam.
Erre Móricka:
  • Jézus Krisztus.
  • Úgy van Móricka, itt az 500 forint. De én úgy tudom, hogy te zsidó származású vagy. Neked nem inkább Mózest kellett volna mondanod?
  • De igen, viszont Mózes az Mózes, az üzlet meg üzlet.

Az első verzió jobb volt. :p

Honnan tudjátok, hogy zsidók? Én azt hittem, hogy németek. :eek:

A Fórum az Fórum, az üzlet meg üzlet? *

*
A zsidó származasú Móricka katolikus gimnáziumban tanul. Az egyik órán a tanár azt mondja, hogy kap 500 forintot, aki megmondja, hogy ki volt a legnagyobb ember a világon. Az egyik gyerek:
  • Szerintem Leonardo da Vinci.
  • Jó, jó, de én nem rá gondoltam.
A másik gyerek:
  • Talán Einstein?
  • Még jobb, de még mindig nem rá gondoltam.
Erre Móricka:
  • Jézus Krisztus.
  • Úgy van Móricka, itt az 500 forint. De én úgy tudom, hogy te zsidó származású vagy. Neked nem inkább Mózest kellett volna mondanod?
  • De igen, viszont Mózes az Mózes, az üzlet meg üzlet.
mé' kell mindig zsidózni
AP21165495503885-e1628751966644.jpg

mé' kell mindig zsidózni
AP21165495503885-e1628751966644.jpg
Én is mindig felteszem ezt a kérdést és elszomorít, hogy ennyit zsidóznak. Teljesen felháborítónak tartom! Ilyen vészterhes időkben és ami után az után még vannak ilyen, hogy is mondjam, finoman fogalmazva gusztustalan emberek. Miért nem lehet békében és szeretetben meglenni egymással? Állandóan ez a gyűlölködés. Hát ajvé', micsoda egy ganef emberek vannak!

Én is mindig felteszem ezt a kérdést és elszomorít, hogy ennyit zsidóznak. Teljesen felháborítónak tartom! Ilyen vészterhes időkben és ami után az után még vannak ilyen, hogy is mondjam, finoman fogalmazva gusztustalan emberek. Miért nem lehet békében és szeretetben meglenni egymással? Állandóan ez a gyűlölködés. Hát ajvé', micsoda egy ganef emberek vannak!
1bgw.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.