Zöld Istennő (Green Goddess) a becses neve.Mi ez a kohó szökevény?
Bedford.
Green Goddess - Wikipedia
en.wikipedia.org
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Zöld Istennő (Green Goddess) a becses neve.Mi ez a kohó szökevény?
Mi ez a kohó szökevény?
Mi ez a kohó szökevény?
Még mindig szebbek, mint azok a förmedvények, amiket anno Ukrajnába küldtekRégen is igen csúnyák lehettek az Angol nők, ha erről a Britteknek egy istennő jutott eszükbe..
Te is kabbeMég mindig szebbek, mint azok a förmedvények, amiket anno Ukrajnába küldtek
ez nem egy társkereső hanem egy haditechnikai fórumAz volna a kérdésem, hogy akiknek a profilképe NŐ, azok nők?
És ha nem, akkor mi az értelme ennek a fórumnak,
ha senkiről nem lehet tudni semmit?
(férfi/nő, gyerek/tini/felnőtt, iskolázott/iskolázatlan, katona/civil stb.)
Kik beszélgetnek kikkel?
És miért?
Könyveld el őket a genderpropaganda élharcosainak!Az volna a kérdésem, hogy akiknek a profilképe NŐ, azok nők?
Kik beszélgetnek kikkel?
És miért?
Könyveld el őket a genderpropaganda élharcosainak!
ha már gond neked, hogy semmit nem lehet tudni másokról, akkor kezdésnek tessék szépen példát mutatni, bemutatkozni...Az volna a kérdésem, hogy akiknek a profilképe NŐ, azok nők?
Kik beszélgetnek kikkel?
És miért?
Megsúgom:Akinek szamuráj az avatarja, az sem japán...Könyveld el őket a genderpropaganda élharcosainak!
Ez is a lényege, csak a vélemény a lényeg, nem számít a nem, kor, társadalmi réteg, csak hogy mit mond.Az volna a kérdésem, hogy akiknek a profilképe NŐ, azok nők?
Kik beszélgetnek kikkel?
És miért?
statisztika alapján van itt pár Loretta, mint ahogy minden 12 fórumozóból 1 kínai és egy indiaiMegsúgom:Akinek szamuráj az avatarja, az sem japán...
Az egyetlen női tagot kitették sajnos.
Bizony.És itt van a korelnök egy 175éves porosz tábornok.Elsőként neki kell bemutatkoznod.Írj neki valami kedveset!Utána jönnek az unatkozó macskák.Az volna a kérdésem, hogy akiknek a profilképe NŐ, azok nők?
Kik beszélgetnek kikkel?
És miért?
Nepáli vogymuk.statisztika alapján van itt pár Loretta, mint ahogy minden 12 fórumozóból 1 kínai és egy indiai
Jelentem, én sem vagyok kutya. Egyébként itt lehet beszélgetni.Az volna a kérdésem, hogy akiknek a profilképe NŐ, azok nők?
Kik beszélgetnek kikkel?
És miért?
Én csak azt tudom mondani, hogy "vrumvrum".Jelentem, én sem vagyok kutya. Egyébként itt lehet beszélgetni.
polgári engedetlenségAz volna a kérdésem, hogy akiknek a profilképe NŐ, azok nők?
Esetleg traviátapolgári engedetlenség
Tényleg?Megsúgom:Akinek szamuráj az avatarja, az sem japán...
Az egyetlen női tagot kitették sajnos.