Le parazitázta aladeen-t, mert napelemet használ a házán....jó, hát ha épp nem olvasta az ember, hogy mi történt..
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Le parazitázta aladeen-t, mert napelemet használ a házán....jó, hát ha épp nem olvasta az ember, hogy mi történt..
A P nem ő volt, hanem redgregLe parazitázta aladeen-t, mert napelemet használ a házán....
Ki húzta ennyire fel ?Bebringàzott, fürdögatyàban a csalànba...
(Tùltolt vulgarizmus.)
Őt kérdezted nem ?A P nem ő volt, hanem redgreg
jólvanmár, azt hittem neki írja, a Groove-nak, ő meg redgreg-et kérdezte, de aztán láttam, hogy én kérdeztemTi nem most jöttetek elő valami Markos-Nádas kabaréból?
Őt én is sajnálom...nem ártott a légynek sem szinte...Én még ma sem tudtam Ursula miatt napirendre tèrni.![]()
na, azért ez ordas nagy túlzásŐt én is sajnálom...nem ártott a légynek sem szinte...![]()
elfelejtetted, hogy mit kérdeztél ?jólvanmár, azt hittem neki írja, a Groove-nak, ő meg redgreg-et kérdezte, de aztán láttam, hogy én kérdeztem
és nem neki válaszolt.
na, most végigolvastam és hangosan röhögök.Ez a lap az elejéről olvasva tényleg egy kòrkép.
A többi topik precíz,leképzése.
az már tegnap volt.elfelejtetted, hogy mit kérdeztél ?![]()
Jóvan tesa akkó én is meg te is (te jobban)na, azért ez ordas nagy túlzás
Vördzsil SztárkvellJóvan tesa akkó én is meg te is (te jobban)Mehetnénk a levesbe
Bár én aztán nagyon visszafogom magam..."csak semmi cicó mert nálam van a slukker" alapon
azért én többre tartom magunkat -még így is, mint őt, a repülő kagylók és sztrájkok szószólójátJóvan tesa akkó én is meg te is (te jobban)Mehetnénk a levesbe
Bár én aztán nagyon visszafogom magam..."csak semmi cicó mert nálam van a slukker" alapon
ez amúgy az Annie Hall, vagy melyik?Vördzsil Sztárkvell![]()
Nem tudott oroszulazért én többre tartom magunkat -még így is, mint őt, a repülő kagylók és sztrájkok szószólóját
Fogd a pénzt és fuss a címeez amúgy az Annie Hall, vagy melyik?
Már ezer éve láttam a filmjeit csak :/
nem az volt a duma, hogy magyar tanár (LoL), aki kint élt vmi feleségkénet (LoL) a ruszkiknál?Nem tudott oroszulAmúgy meg volt már nem tudom ki aki beírt ilyen elemzést poénból, és visítva vinnyogva röhögtem
Valaki visszakereshetné, és bemásolhatná
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..