Őt kérdezted nem ?A P nem ő volt, hanem redgreg
Őt kérdezted nem ?A P nem ő volt, hanem redgreg

jólvanmár, azt hittem neki írja, a Groove-nak, ő meg redgreg-et kérdezte, de aztán láttam, hogy én kérdeztemTi nem most jöttetek elő valami Markos-Nádas kabaréból?
Őt én is sajnálom...nem ártott a légynek sem szinte...Én még ma sem tudtam Ursula miatt napirendre tèrni.

na, azért ez ordas nagy túlzásŐt én is sajnálom...nem ártott a légynek sem szinte...
elfelejtetted, hogy mit kérdeztél ?jólvanmár, azt hittem neki írja, a Groove-nak, ő meg redgreg-et kérdezte, de aztán láttam, hogy én kérdeztem
és nem neki válaszolt.

na, most végigolvastam és hangosan röhögök.Ez a lap az elejéről olvasva tényleg egy kòrkép.
A többi topik precíz,leképzése.
az már tegnap volt.elfelejtetted, hogy mit kérdeztél ?
Jóvan tesa akkó én is meg te is (te jobban)na, azért ez ordas nagy túlzás
 Mehetnénk a levesbe
 Mehetnénk a levesbe  Bár én aztán nagyon visszafogom magam..."csak semmi cicó mert nálam van a slukker" alapon
 Bár én aztán nagyon visszafogom magam..."csak semmi cicó mert nálam van a slukker" alapon 
Vördzsil SztárkvellJóvan tesa akkó én is meg te is (te jobban)Mehetnénk a levesbe
Bár én aztán nagyon visszafogom magam..."csak semmi cicó mert nálam van a slukker" alapon

azért én többre tartom magunkat -még így is, mint őt, a repülő kagylók és sztrájkok szószólójátJóvan tesa akkó én is meg te is (te jobban)Mehetnénk a levesbe
ez amúgy az Annie Hall, vagy melyik?Vördzsil Sztárkvell
Nem tudott oroszulazért én többre tartom magunkat -még így is, mint őt, a repülő kagylók és sztrájkok szószólóját
 Amúgy meg volt már nem tudom ki aki beírt ilyen elemzést poénból, és visítva vinnyogva röhögtem
 Amúgy meg volt már nem tudom ki aki beírt ilyen elemzést poénból, és visítva vinnyogva röhögtem  Valaki visszakereshetné, és bemásolhatná
 Valaki visszakereshetné, és bemásolhatná 
Fogd a pénzt és fuss a címeez amúgy az Annie Hall, vagy melyik?
Már ezer éve láttam a filmjeit csak :/
nem az volt a duma, hogy magyar tanár (LoL), aki kint élt vmi feleségkénet (LoL) a ruszkiknál?Nem tudott oroszulAmúgy meg volt már nem tudom ki aki beírt ilyen elemzést poénból, és visítva vinnyogva röhögtem
Valaki visszakereshetné, és bemásolhatná

nem élt kint....nem az volt a duma, hogy magyar tanár (LoL), aki kint élt vmi feleségkénet (LoL) a ruszkiknál?
deee, méghozzá talán Pétervárott.nem élt kint....
Valóban, de azért ajánlanák valamilyen memóriaserkentő vitamintaz már tegnap volt.
asszem

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..