A két napos késedelem oka az lehetett, hogy @SirHiggins látását elhomályosította a hatágú csillag dicsőséges ragyogása míg @sixtus feje meg beleszorult valami orosz seggbe… 

ezt most miért kaptuk?A két napos késedelem oka az lehetett, hogy @SirHiggins látását elhomályosította a hatágú csillag dicsőséges ragyogása míg @sixtus feje meg beleszorult valami orosz seggbe…![]()
A Terminator által most törölt hozzászólásaitokért… oldalak óta ez volt a témaezt most miért kaptuk?

Jé tényleg, fel sem tűntA Terminator által most törölt hozzászólásaitokért… oldalak óta ez volt a téma![]()

ezzel nem sértesz meg, ellenben ne dicsérj szembeA két napos késedelem oka az lehetett, hogy @SirHiggins látását elhomályosította a hatágú csillag dicsőséges ragyogása míg @sixtus feje meg beleszorult valami orosz seggbe…![]()

Nálam nem látszik az sem a tracking protection miatt... ellenben az open graph card...mondjuk, hogy teljes nézetében jelenjen meg,nem?
pl
nemte. vagy te is. mindegy, magyar haderő fejlesztési irányai topik maradjon iránybannem értem :/
akkor ki, és mi indokolhatja, hogy valaminemte. vagy te is. mindegy, magyar haderő fejlesztési irányai topik maradjon irányban
Nem is volt célom a sértegetés.ezzel nem sértesz meg, ellenben ne dicsérj szembe![]()

Csak Neked!Te és aesete....![]()
Ezeken valaki így direkt gondolkozik, vagy csak így kelt fel reggel, hogy ez jött ki belőle?

Én már nem tudom Brátyjá....Nem is volt célom a sértegetés.![]()

nem értem :/
ők is Bécsig lesznek kergetve?Nesze neked alapítványi modell
![]()
Szivárványos, polkorrekt képzés indul a Budapesti Corvinus Egyetemen!
Ãj mesterszak indul indul az egyetemen, február közepéig várják a jelentkezÅket.mandiner.hu

Látjátok, mióta elhagytam a Korvót nemcsak megkurvultak de meg is buzultakNesze neked alapítványi modell
![]()
Szivárványos, polkorrekt képzés indul a Budapesti Corvinus Egyetemen!
Ãj mesterszak indul indul az egyetemen, február közepéig várják a jelentkezÅket.mandiner.hu

A legfrissebb reinkarnációja is ki lett rúgva?Másnak is van olyan érzése, hogy mióta kamm el lett meszelve azóta több topicot - pl az egybesült államokat is- olyan olvasni, mint elmenni f*sz nélkül b#szni?![]()

Milyen érzés az? Mesélj.Másnak is van olyan érzése, hogy mióta kamm el lett meszelve azóta több topicot - pl az egybesült államokat is- olyan olvasni, mint elmenni f*sz nélkül b#szni?![]()

Az egyik lehetőség, hogy nézd át azokat a topicokat, amikben rendszeresen posztolt és olyan oldalakat, bejegyzéseket dobált be, amiket nyilván elég kevesen vagy innen pont senki nem talált volna.Milyen érzés az? Mesélj.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..