A két napos késedelem oka az lehetett, hogy @SirHiggins látását elhomályosította a hatágú csillag dicsőséges ragyogása míg @sixtus feje meg beleszorult valami orosz seggbe… 

ezt most miért kaptuk?A két napos késedelem oka az lehetett, hogy @SirHiggins látását elhomályosította a hatágú csillag dicsőséges ragyogása míg @sixtus feje meg beleszorult valami orosz seggbe…
A Terminator által most törölt hozzászólásaitokért… oldalak óta ez volt a témaezt most miért kaptuk?

Jé tényleg, fel sem tűntA Terminator által most törölt hozzászólásaitokért… oldalak óta ez volt a téma

ezzel nem sértesz meg, ellenben ne dicsérj szembeA két napos késedelem oka az lehetett, hogy @SirHiggins látását elhomályosította a hatágú csillag dicsőséges ragyogása míg @sixtus feje meg beleszorult valami orosz seggbe…

Nálam nem látszik az sem a tracking protection miatt... ellenben az open graph card...mondjuk, hogy teljes nézetében jelenjen meg,nem?
pl
nemte. vagy te is. mindegy, magyar haderő fejlesztési irányai topik maradjon iránybannem értem :/
akkor ki, és mi indokolhatja, hogy valaminemte. vagy te is. mindegy, magyar haderő fejlesztési irányai topik maradjon irányban

Nem is volt célom a sértegetés.ezzel nem sértesz meg, ellenben ne dicsérj szembe

Csak Neked!Te és aesete....
Ezeken valaki így direkt gondolkozik, vagy csak így kelt fel reggel, hogy ez jött ki belőle?

Én már nem tudom Brátyjá....Nem is volt célom a sértegetés.

nem értem :/

knowyourmeme.com

knowyourmeme.com

mandiner.hu

mandiner.hu
				ők is Bécsig lesznek kergetve?Nesze neked alapítványi modell

Szivárványos, polkorrekt képzés indul a Budapesti Corvinus Egyetemen!
Ãj mesterszak indul indul az egyetemen, február közepéig várják a jelentkezÅket.mandiner.hu

Látjátok, mióta elhagytam a Korvót nemcsak megkurvultak de meg is buzultakNesze neked alapítványi modell

Szivárványos, polkorrekt képzés indul a Budapesti Corvinus Egyetemen!
Ãj mesterszak indul indul az egyetemen, február közepéig várják a jelentkezÅket.mandiner.hu

A legfrissebb reinkarnációja is ki lett rúgva?Másnak is van olyan érzése, hogy mióta kamm el lett meszelve azóta több topicot - pl az egybesült államokat is- olyan olvasni, mint elmenni f*sz nélkül b#szni?

Milyen érzés az? Mesélj.Másnak is van olyan érzése, hogy mióta kamm el lett meszelve azóta több topicot - pl az egybesült államokat is- olyan olvasni, mint elmenni f*sz nélkül b#szni?

Az egyik lehetőség, hogy nézd át azokat a topicokat, amikben rendszeresen posztolt és olyan oldalakat, bejegyzéseket dobált be, amiket nyilván elég kevesen vagy innen pont senki nem talált volna.Milyen érzés az? Mesélj.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..