Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
21 608
28 475
113
Az anglikánt még értem, egyszerűen kiraksz egy lbtq zászlót és kész. De zsidó hogy lesz az emberből, ha nem annak született?
funny-pictures-animal-meme-they-told-me-i-could-anything-002.jpg

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 621
26 236
113
Az anglikánt még értem, egyszerűen kiraksz egy lbtq zászlót és kész. De zsidó hogy lesz az emberből, ha nem annak született?
Nem,
lehetsz úgynevezett "gér", "betért" vagy mi, de a "feleslegtől" ugyanúgy meg kell szabadulnod :confused: meg van körülötte valami hókuszpókusz :oops: és teljes értékű tagja lehetsz a közösségnek. Vagy javitson ki aki ért hozzá vagy maga is "gér"...

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
21 608
28 475
113
Nem,
lehetsz úgynevezett "gér", "betért" vagy mi, de a "feleslegtől" ugyanúgy meg kell szabadulnod :confused: meg van körülötte valami hókuszpókusz :oops: és teljes értékű tagja lehetsz a közösségnek. Vagy javitson ki aki ért hozzá vagy maga is "gér"...
Ez nem így van.
A betérőknek nem kötelező.
De a született zsidóknál is kiváltható a brit (nem brit-brit :D ) milá (körülmetélés), a brit shalom-mal, ahol csak a lábfejet megmossák rituálisan.

fun fact: az USA-ban a ffiak 60-65%-a körülmetélt, vallási hovatartozástól függetlenül

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 434
35 342
113
Na, ez egy alapos elemzés:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A clickbait címet tessék figyelmen kívül hagyni, elég alapos elemzés a pápa, konklávé, camerlengo stb jogállásáról, mi történik, milyen sorrendben.

• Tetszik
Reactions: Tumpek and arcas

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
17 521
64 625
113
A pápai svejci gárda 135 tagból áll. 2030-tól nők is tagjai lehetnek majd, ha megfelelően felújitották a gárda laktanyáját.
Aztán jöhetnek női papok, az egész lmbtq+ spektrum, majd a végén meg női püspökök meg női pápa. (I. Mária?)
Az az egyház,ami tovább a korszellem után liheg, kihalásra van itélve.Csak idő kérdése. Szerintem.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 092
64 240
113
Kijárom amúgy Tcatnél, hogy letiltsák őket az összes német meg orosz harckocsi topicról ahogy már évek óta ígérem nekik.
Én meg azt, hogy küldjenek el téged ide továbbképzésre:

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
4 404
11 252
113
Én meg azt, hogy küldjenek el téged ide továbbképzésre:
"De abba hagyom veled mára, unalmas, hogy folyton gyagyás bingózni kell veled."
"Kezdem kicsit unni a valdorf óvodát...."
Azért a személyeskedést te tolod, meg a mellébeszlésben is jó vagy.

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
7 959
22 852
113
Srácok hol van Zeal?
Köszi az érdeklődést, csak most el vagyok havazva (meg amúgy sem jövök ki itt az adminokkal), de azért még pár hetente átfutom a fórumot, és követem a történéseket. Ha váratlanul eldurvulnak majd a dolgok, vagy esetleg Haubagoi elméje végre képes lesz egyesülni az AI-val, akkor majd azonnal visszajövök én is, de azt hiszem, ez még picit odébb lesz. ;)

Lator

Well-Known Member
2017. március 7.
2 981
13 757
113
Köszi az érdeklődést, csak most el vagyok havazva (meg amúgy sem jövök ki itt az adminokkal), de azért még pár hetente átfutom a fórumot, és követem a történéseket. Ha váratlanul eldurvulnak majd a dolgok, vagy esetleg Haubagoi elméje végre képes lesz egyesülni az AI-val, akkor majd azonnal visszajövök én is, de azt hiszem, ez még picit odébb lesz. ;)
Ah hát élsz még:)
Ne háborúzz az Adminokkal , a dolgok meg egyre durvábbak úgyhogy nem tudom mi a baj, (a havat meg takarítsd el) ;)
Kérdeztem mert csak úgy pikk pakk eltűntél

• Tetszik
Reactions: Kim Philby and zeal

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 092
64 240
113

Jó, hogy még vagy :)