Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
4 397
11 228
113
Igen, azokra gondolok, csak rossz kifejezést használtam. Nem zsidő főpapok, és nem is szimpla pénzváltók, hanem templomi pénzváltók egész pontosan.
a pénzváltót rasszként értelmezni elég nehéz :) nem lehetetlen, persze, de az is rasszizmus, bár ennek erős jelét adtad a zsidó főpap és a pénzváltó közé húzott egyenlőségjellel :)

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
17 485
64 476
113
Egy afrikai szefintem jó lenne
Mert ugye életerős, konzervativ, divers :) is, és egy olyan régióból jön, ahol üldözik a keresztényeket, mégis nő a hivők száma. Langyos európai értelmiségi aggastyán nem kellene.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
21 540
28 418
113
a pénzváltót rasszként értelmezni elég nehéz :) nem lehetetlen, persze, de az is rasszizmus, bár ennek erős jelét adtad a zsidó főpap és a pénzváltó közé húzott egyenlőségjellel :)
Érdekes. Nekem a Váci utcából mondjuk nem éppen a zsidó pénzváltók rémlenek

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 410
35 257
113
The pope's fascia is white. Only the pope may have his coat of arms placed on the ends of the fascia that hang down near or past the knees. The fascia worn by cardinals is scarlet-red watered silk. Fascia of purple watered silk are worn by nuncios within the territories assigned to them.[1] Plain (not watered) purple fascia are worn by patriarchs, archbishops and bishops who are not cardinals, and also by protonotaries apostolic, honorary prelates, and chaplains of the Pope

És a nem magyar premontreiek?
És ha angolul is van különbség az archbishop és a cardinal között, akkor Erdő Péter melyik?
(Tudom, Degecről jöttem.)

Ja, Jézus is hogy utálta az elfogadást és a mindenki iránt érzett szeretetet, mindig mondta is: -Aki nem olyan mint ti, köveztessék meg, és dobassék a Jordán folyóba!
Ahogy írtam, Jézus megbocsátott a bűnösöknek, nem pedig velük bűnözött. És plánesőt nem hívott tranyókat fellépni a templomba, ahogy Schönborn tette Conchitával.

• Tetszik
Reactions: Tumpek