Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

ZsoltHun

Well-Known Member
2018. október 26.
869
2 399
93
Szerintem marha egyszerű a megoldás.Egy régi jó konzervativ liberális elv-nincs külön törvény senkire.Mindenkire ugyan az a törvény vonatkozik egyformán.Nincs külön buzi meg heteró törvény,minbdenkire ugyan az vonatkozik.Közbotrány okozás?Mind1,ki volt-arra tessenek menni fél év kényszermunkára.Gyerekmegrontás?Mind1 ki volt-arra van az akasztófa.
Mindjárt nem lesz akkor sikk buzinak lenni,ha nincs belőle semmi előny.Visszakerül a dolog oda,ahova való-a magánügyek közé.Mert buzik mindig voltak,csak nem voltak sztárolva.A szexuális irányultság magánügy.Egyszerűen kerűljön ki a közügyek közül.
Ezt az egészet szerintem egy dolog tartja előtérbe,a politika.Meg a bulvármédia.
S hogy te mekkora szélső jobb náci transzfób s mindenfób is vagy, ne is haragudj... :)

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
19 937
34 963
113
S hogy te mekkora szélső jobb náci transzfób s mindenfób is vagy, ne is haragudj... :)
Egyébként én undorodom a buziktol.De attol még nem akarom őket kiirtani.A közéletben,közterületen mindenki tartsa be a normális együtélés szabályait.Hogy a Kék Osztriga bárban meg mit csinálnak,az meg tartozzon arra,ki odajár.Ki meg nem kér abbol,az ne járjon oda.

ZsoltHun

Well-Known Member
2018. október 26.
869
2 399
93
Egyébként én undorodom a buziktol.De attol még nem akarom őket kiirtani.A közéletben,közterületen mindenki tartsa be a normális együtélés szabályait.Hogy a Kék Osztriga bárban meg mit csinálnak,az meg tartozzon arra,ki odajár.Ki meg nem kér abbol,az ne járjon oda.
Ezzel minden normális ember így van, senki nem kiváncsi a dolgaikra. Otthon meg azt csinál amit akar a négyfal között.
De jelenleg nekem mint heteró fehér kersztény pasinak kell szégyelni magamat.
A gond ott van, ahogy írod is, hogy aki nem kiváncsi rájuk ne járjon olyan helyre ahol előfordulnak. Csak nem tudok olyan helyre menni ahol nincsenek, egy kurva filmet nem tudom megnézni, hogy ne legyenek benne, még a gyerek műsorok is sisteregnek már.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 446
26 449
113
Ezzel minden normális ember így van, senki nem kiváncsi a dolgaikra. Otthon meg azt csinál amit akar a négyfal között.
Minden normális ember nem mások előtt csinálja a 'dolgait', ez nemi beállítottságtól teljesen független.
Viszont miért is ne élhetne uazokkal a jogokkal egy meleg, mint te vagy én?
Ti. kézenfogva sétáljon, smároljon, ahol akar stb.?

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 575
25 638
113
Q6f7.gif

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
19 937
34 963
113
De jelenleg nekem mint heteró fehér kersztény pasinak kell szégyelni magamat.
Miért kéne?Én heteró,fehér és keresztény vagyok,meg még pasi is-és ezért én spec semmiféle szégyent nem érzek.
Mégis,miért kéne ezért szégyelnem magam?
Mert valami idióta egy idióta blogon/újságban ezt mondja?Ha neki ettől nagyobb a libidója,szégyelje magát ő.
De attol,mert egy hülye azt mondja,én nem fogom szégyelni se fehér,se keresztény,se férfi voltomat.
Inkább büszke vagyok rá.

Flamand

Well-Known Member
2021. augusztus 26.
4 509
21 679
113
A Kék Osztriga bár működéséről kérdezd meg az üzletvezetőjét. Sir Higgins minden kérdésedre kielégítő választ fog adni. :oops:

TID

Well-Known Member
2022. március 2.
119
931
93
Nagy igazság van abban amit írsz és nyilván civilként bármilyen komoly tapasztalat nélkül egy késes támadóval felvenni a harcot az finoman szólva is kamikaze.
Viszont nem véletlenül van például teleszkópos bot vagy egyéb a különböző rendvédelemmel foglalkozók oldalán és biztonsági embereknél. Remekül lehet kés ellen használni, ha valaki tudja is és nem csak az oldalára van akasztva.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Már jó pár éve amikor még jártam kempóra az ottani edzőm tanított késsel harcolni, de volt harc bottal es még fegyver elvétel az ellenségtől is, de a hangsúly a késharcon volt, mivel ez edzőm egy kicsit "megszállottja" volt a késharcnak. Szabadidejében is azt gyakorolta ha tehette, az edzéseken fából faragott késeket hazsnáltunk azokkal szúrtuk vagtuk egymást.
Mikor egymás ellen harcoltunk kezdőként semmi esélyem sem volt ellene, max ha sikerült megvágnom a karján vagy a lában o addigra bevitt jó pár szúrást es vágást, általában a nyakamra vagy ahol a fő utőerek vannak vagy a létfontosságú szervek, vagy pedig össze kaszabolt mind egy szalonnát, tehát mindig veszítettem ellene :) .
Na az edzőnmnek is volt egy edzője akihez aljárt tanulni tovább fejlődni, es az ő edzője ugyanúgy elszokta őt intézni mind az én edzőm engem. Ezt csak az véget írtam le hogy lehessen látni nagyjából milyen szintkülönbségek vannak.

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 575
25 638
113
Én megmentettem egyszer egy macskát
Amúgy meg kibic vagy...
Mondjuk ha ezen elmés hozzászólásokat megfelelő topicba /Beszélgető, Macskák, Önfényező és önfelszopó szakkör/ követnéd el, ha már mindenképp muszáj vagy kiírni magadból, akkor nem lenne olv.társ, aki válaszul kérné a kioffolásodat kérné. Plusz egyel kevesebb lenne az ukrán topicban faszságokat írók száma.

Ps. egyszer amúgy megmentettem egy földigiliszta családot. Nagyon durca sztori volt!

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 446
26 449
113
Mondjuk ha ezen elmés hozzászólásokat megfelelő topicba /Beszélgető, Macskák, Önfényező és önfelszopó szakkör/ követnéd el, ha már mindenképp muszáj vagy kiírni magadból, akkor nem lenne olv.társ, aki válaszul kérné a kioffolásodat kérné. Plusz egyel kevesebb lenne az ukrán topicban faszságokat írók száma.

Ps. egyszer amúgy megmentettem egy földigiliszta családot. Nagyon durca sztori volt!
De kényes lett mindenki idénre...
Elkezdhetném sorolni a bullshit hsz-kat a topicból, akik még úgy is tesznek, mintha komoly hsz-ek lennének.
A macska legalább cukker. Az egész topic kb ennyit is ér btw.
maradoktisztelettel,

• Tetszik
Reactions: Kávé

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 959
33 336
113
Sztm meg mindenki a sajátjával foglalkozzon és ne akarja megmondani másoknak a tutit.
Nézd, tőlem hobbiból mindenki annak öltözik ill identifikálja magát, aminek szeretné. Van itt a fórumon is pl képzeletbeli angol, oszt nyugodtan játszhat. De.
1, Másnak ne kelljen részt vennie a szerepjátékában.
2, Aki nem tetováltathatja magát, az miért adathat be magának hormonokat, vágathatja le a mellét, stb? Kiskorú -> döntésképtelen. Amelyik orvos kiszolgálja, attól elvenni a diplomáját, és csá.
3, Sportösztöndíj, versenysport, nemi erőszaktevő ne kerülhessen női börtönbe, csak mert aláír egy papírt, h ő mostantól Loretta. Ez megszűnne, egyből nagyot esne a transznők száma.

• Tetszik
Reactions: Pogány and Tumpek

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 446
26 449
113
Nézd, tőlem hobbiból mindenki annak öltözik ill identifikálja magát, aminek szeretné. Van itt a fórumon is pl képzeletbeli angol, oszt nyugodtan játszhat. De.
1, Másnak ne kelljen részt vennie a szerepjátékában.
2, Aki nem tetováltathatja magát, az miért adathat be magának hormonokat, vágathatja le a mellét, stb? Kiskorú -> döntésképtelen. Amelyik orvos kiszolgálja, attól elvenni a diplomáját, és csá.
3, Sportösztöndíj, versenysport, nemi erőszaktevő ne kerülhessen női börtönbe, csak mert aláír egy papírt, h ő mostantól Loretta. Ez megszűnne, egyből nagyot esne a transznők száma.
Nem ilyen szélsőséges esetekre gondoltam. Ezekkel egyet értek. Ti. mondandóddal.

Újabb coming out? Csak nem Bese atya szilveszteri buliján voltál? :D
Pedig de cukika bulika lett volna, de be-se engedtek :(

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
16 826
61 428
113
Nem vicc.:confused:

Németorszàgban könnyebb nemet, mint nevet változtatni. (Selbstbestimmungsgesetz)

November óta egy nyilatkozattal évente változtathatsz nemet, ha 14 elmúltál. Oda, vissza. :)
Ha nem vagy még 14 éves, a szülők beleegyezése kell. Ha nem egyeznek bele, akkor a gyerek a családügyi birósághoz fordulhat, ahol a gyerek érdekeit figyelembe véve a szülők akarata ellen is dönthetnek,

Nemváltoztatásnál új nemednek megfelelő keresztnevet is fel kell vegyél. Ha azonban az eredeti nemedet veszed fel újra, akkor az eredeti keresztnevedet kell bejegyeztetned,
Átlagosan 1,8 nemváltoztatàsi kèrelem ( valójában csak bejelentés, mert nem tagadhatja meg a hatóság) esik 10000 lakósra. Nagyobb városokban 2,5/10000 ez az arány.

Nevet változtatni azonban (házasságtól, válástól, adopciótól eltekintve) csak kivételesen, hosszas adminisztrativ eljárás, alapos megindoklàs alapján lehetséges továbbra is.

A nemváltoztatás kb 10-15000 embert érinthet Németországban, tehát nyilvánvalóan az új törvény egy nagyon fontos, sürgető társadalmi igazságtalanságot orvosol.:rolleyes: