Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nothingburger = nagy semmi.mi az a nothingburger?![]()
én leragadtam a SNAFU-nálNothingburger = nagy semmi.
Shitburger = nagyon szar helyzet, amit meg kell valakinek emészteni, le kell nyelni, mert nem tudja elhárítani.
mi az a nothingburger?![]()
mi az a nothingburger?![]()
Nothingburger = nagy semmi.
Shitburger = nagyon szar helyzet, amit meg kell valakinek emészteni, le kell nyelni, mert nem tudja elhárítani.
Olvasgass a fanfiction.net-en. Rengeteg szleng kifejezést lehet tanulni, akármilyen nyelven is. Mondjuk sok békát meg kell csókolni.én leragadtam a SNAFU-nál
Köszönöm. Én ehhez már öreg vagyokOlvasgass a fanfiction.net-en. Rengeteg szleng kifejezést lehet tanulni, akármilyen nyelven is. Mondjuk sok békát meg kell csókolni.Meg podcasteket is lehet hallgatni, abból is sokat lehet tanulni, ha idegennyelvből akarsz fejlődni.
Az idegennyelv fejlesztése sosem késő.Köszönöm. Én ehhez már öreg vagyok![]()
Azzal nincsen gond. A szlengekhez vagyok -még a magyarokhoz isAz idegennyelv fejlesztése sosem késő.![]()
Omajgad es meg csak 1 ora van.Aztakú... Zárva a Magyarország topik, erre bréking nyúz, lemond Gyurcsány mindenről is, és még a felesége is elválik tőle.
Nem, nem szeretnék belpolozni, de azért mégiscsak a magyar politika egyik állócsillagáról van szó.
Én Putyin, Orbán, Xi és Trump lemondását várom pár órán belül...Még egy atom belefér a Paki - Indi balhéba a délutáni tea előtt![]()
Még megválasztják Erdő Pétert és rendben vagyunk.Omajgad es meg csak 1 ora van.![]()
Kopogjad csak le krva gyorsanMég egy atom belefér a Paki - Indi balhéba a délutáni tea előtt![]()
Várjanak vele legalább holnap estig. Még sorba állnak nekem bélyegért meg pecsétért.Még megválasztják Erdő Pétert és rendben vagyunk.
A narancs fórumozók szerint is megérdemlek mindent, nyugiAki szerint nothingburger az, hogy három éve mindenkit nyilvánosan lehülyéznek, háborúpártiznak, magyarelleneseznek, magyarság rosszakarójának állítanak be, aki - ezek szerint - csak ugyanazt csinálja mint ők, akkor az meg is érdemli magát, meg ezt az országot, úgy ahogy van.
Izé... szívesen?Aztakú... Zárva a Magyarország topik, erre bréking nyúz, lemond Gyurcsány mindenről is, és még a felesége is elválik tőle.
Tuti Te is szadeszes voltál, mint énA narancs fórumozók szerint is megérdemlek mindent, nyugi![]()
Mellé, a nőket szeretemTuti Te is szadeszes voltál, mint én![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..