Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az ma mar nem divat, nem tudtad?Mellé, a nőket szeretem![]()
Jah, erről jut eszembe. Én még egy ilyen videóra várok.....Az ma mar nem divat, nem tudtad?![]()
![]()
Te előtte végig szoktad nézni azt, amit belinkelsz?Nem találtam a linket a keresővel, még nem volt fent.
Ezt most kifejzeten nem, ha nem ide való vagy hülyeség bocsánat miatta.Te előtte végig szoktad nézni azt, amit belinkelsz?
ÚgyseKopogjad csak le krva gyorsan
Jó helyen van. Csak a múltkori éjszakai lövészetes videó jutott eszembe, amit hasonló felvezető szöveggel linkeltél és ott percekig néztem a fénypontokat az éjszakában és kb. ötször volt lövéshang. Ezért merült fel a kérdés, hogy meg szoktad-e őket nézni.Ezt most kifejzeten nem, ha nem ide való vagy hülyeség bocsánat miatta.
Nahh, hát arra mi isJah, erről jut eszembe. Én még egy ilyen videóra várok.....![]()
Mi van ha este bejelentik, Klári Peti miatt válik Feritől???Omajgad es meg csak 1 ora van.![]()
Mi van ha este bejelentik, Klári Peti miatt válik Feritől???![]()
Klárira?Akkor Petinek kurvára nincs ízlése ha a MILF Jucit a Klári ogréra cserélte le.![]()
elvesztettem a fonalatAkkor Petinek kurvára nincs ízlése ha a MILF Jucit a Klári ogréra cserélte le.![]()
elvesztettem a fonalat
konteo-5.: az MP által emlegetett szexvideó.konteo-1.: Gyurcsány Vadaival jött össze. Ha kiderül, baj lesz, ezért kész helyzet elé állították Ferit.
konteo-2.: Az EU Ursula-gangja dobta a Momentumot és Ferit, hogy M.P. egyedül legyen O. V. ellen.
konteo-3.: Gyurcsány a sör-whisky kombót választotta. Szabad lett!
konteo-4.: Véletlenül egyszer életében igazat mondott: lecserélte kissé idősödő feleségét fiatalabbra.
![]()
Amúgy nagy csalódás, hogy abból nem lett semmi.Jah, erről jut eszembe. Én még egy ilyen videóra várok.....![]()
Ki a tököm az a Juci?A személynevek vagy a szleng tekintetében?
A petykó exnejeKi a tököm az a Juci?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..