Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

szegcsab

Well-Known Member
2015. január 25.
7 615
20 496
113
Azt hiszem be kell fejeznem a posztolást, kommentelést ezen a fórumon.
Lehangolóan ostobák vagytok. Pártállástól függetlenül mindannyian.
(Tisztelet 1-2 kivételnek, akiknek a nevét se tudom, mert -okosan- nagyon ritkán szólalnak meg.
Dudi vagy te, vagy azok akik egyszer engem lájkolnak egyszer meg egy ilyen hozzászólást és még csak észre sem veszik, hogy percenként önellenmondásba keverednek, mind egy kutya, függetlenül attól, hogy kinek drukkolnak.
(Már az is nonszensz, hogy egyáltalán drukkoltok valakinek.)
Szövegértés, kontextus, előzmények, forráselemzés, ezeket még hírből sem ismeritek.
Meszike legalább egy következetes neokon-globalista propagandista.
De ti még ehhez is hülyék vagytok.

Ami meg a magyar nyelv ismeretét meg a helyesírást illeti, az egyenesen botrányos.

Könyörgöm, nem britt, hanem brit.
Nem Nagy-Brittania, hanem Nagy-Britannia.
Ehhez elég a Wikipédiára kattintani.

Nézegessetek x videókat, olvassatok kurucinfót meg telexet, az a ti szintetek.
Szevasztok!
Egyrészt te csak linkelted a hírt, én a cikk írójáról írtam, az pedig gondolom nem te vagy.
Másrészt hol írtam én britt-et ??? o_O

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
15 747
42 929
113
Te figyi, nem unod még? Tele van ez a topic, meg két másik is az ömlengéseddel arról, hogy milyen gonoszak a zsidók. Kezd marha unalmas lenni.
Bocs, az ukránokat kihagytad...meg a pirézeket. Szerintem jó belépő mint "new membőr"...amúgy az ömlengéseim valójában a földhözragadságomból fakadnak, mivel nem szeretném, ha a konspiratíve sukorósítanák a talpam alól a földet...és az sem tetszik, ha máshol teszik ezt, illetve kifejezetten ellenszenvesnek tartom, ha valaki áldozatpózból válik vérfarkassá, szimpatikusabb számomra egy hóhér, mint az a gyilkos, aki gyermekkori bántalmazásra fogja a rémtetteit...szerencsére nem vagyunk egyformák...apropó...(Apró apó) ha már itt tartunk...már csak a dicső 133 nap vezetői okán, illene picit ennek az okait is firtatni...

Sunlight56

Well-Known Member
2022. március 1.
3 157
24 447
113
Én a 90-es években jártam arra, és akkor is a belvárost néztük meg.

Aki mesélte az Kolozsváron élt 18 éves koráig, és 1989-ben szökött át a zöldhatáron. Nem azért mesél ilyeneket mert annyira szereti romániát. :)
Az meg akkor nem látta Kárpátalját, ahhoz képest Csau országa 89-ben egy "viszonylag" élhető hely volt...
Onnan tudom hogy hivatalos , állami kiküldetésben többször jártam 1988-tól Ukrajnában, és előtte 80-tól sokat utaztam át Erdélybe - és ott a Kárpátokon túl is, mert a főnököm itt magyarban - egy Marosvásárhelyről áttelepült magyar volt (örmény felmenőkkel). Ott szegényebb igazán elmaradottabb részek az eredeti, román területeken akadtak..