Beszélgető

Azt hiszem be kell fejeznem a posztolást, kommentelést ezen a fórumon.
Lehangolóan ostobák vagytok. Pártállástól függetlenül mindannyian.
(Tisztelet 1-2 kivételnek, akiknek a nevét se tudom, mert -okosan- nagyon ritkán szólalnak meg.
Dudi vagy te, vagy azok akik egyszer engem lájkolnak egyszer meg egy ilyen hozzászólást és még csak észre sem veszik, hogy percenként önellenmondásba keverednek, mind egy kutya, függetlenül attól, hogy kinek drukkolnak.
(Már az is nonszensz, hogy egyáltalán drukkoltok valakinek.)
Szövegértés, kontextus, előzmények, forráselemzés, ezeket még hírből sem ismeritek.
Meszike legalább egy következetes neokon-globalista propagandista.
De ti még ehhez is hülyék vagytok.

Ami meg a magyar nyelv ismeretét meg a helyesírást illeti, az egyenesen botrányos.

Könyörgöm, nem britt, hanem brit.
Nem Nagy-Brittania, hanem Nagy-Britannia.
Ehhez elég a Wikipédiára kattintani.

Nézegessetek x videókat, olvassatok kurucinfót meg telexet, az a ti szintetek.
Szevasztok!
Egyrészt te csak linkelted a hírt, én a cikk írójáról írtam, az pedig gondolom nem te vagy.
Másrészt hol írtam én britt-et ??? o_O

Te figyi, nem unod még? Tele van ez a topic, meg két másik is az ömlengéseddel arról, hogy milyen gonoszak a zsidók. Kezd marha unalmas lenni.
Bocs, az ukránokat kihagytad...meg a pirézeket. Szerintem jó belépő mint "new membőr"...amúgy az ömlengéseim valójában a földhözragadságomból fakadnak, mivel nem szeretném, ha a konspiratíve sukorósítanák a talpam alól a földet...és az sem tetszik, ha máshol teszik ezt, illetve kifejezetten ellenszenvesnek tartom, ha valaki áldozatpózból válik vérfarkassá, szimpatikusabb számomra egy hóhér, mint az a gyilkos, aki gyermekkori bántalmazásra fogja a rémtetteit...szerencsére nem vagyunk egyformák...apropó...(Apró apó) ha már itt tartunk...már csak a dicső 133 nap vezetői okán, illene picit ennek az okait is firtatni...

Én a 90-es években jártam arra, és akkor is a belvárost néztük meg.

Aki mesélte az Kolozsváron élt 18 éves koráig, és 1989-ben szökött át a zöldhatáron. Nem azért mesél ilyeneket mert annyira szereti romániát. :)
Az meg akkor nem látta Kárpátalját, ahhoz képest Csau országa 89-ben egy "viszonylag" élhető hely volt...
Onnan tudom hogy hivatalos , állami kiküldetésben többször jártam 1988-tól Ukrajnában, és előtte 80-tól sokat utaztam át Erdélybe - és ott a Kárpátokon túl is, mert a főnököm itt magyarban - egy Marosvásárhelyről áttelepült magyar volt (örmény felmenőkkel). Ott szegényebb igazán elmaradottabb részek az eredeti, román területeken akadtak..

Na kibukott az elitista. Kedves gonny, ha úgy gondolod te különb, jobb vagy és nem érdemlünk meg, ám legyen. De talán váltanod kellene egy picit alacsonyabbpacira, mert te is csak ugyanolyan szemlélője/elszenvedője vagy az eseményeknek, nem pedig alakítója. Az hogy a megismerés magasabb szintjén vagy még abszolút nem hatalmaz fel arra hogy minősítsd így en bloc a fórumot. Na jó utat...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Köszi.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Értem én.. Joga van mászni, joga van hülyének lenni.
Litván pár, 9 hónapos gyerek.
https://www.ndtv.com/world-news/9-m...after-parents-attempt-dangerous-climb-9495974

Én azért rendelkezem némi gyakorlattal. Rendszeresen túrázok, természetfotózok. De kurvára nem indulok neki a vakvilágnak így.
Faszért nem lehet a gyereket ilyenkor a nagyinál hagyni? Gondolom ha nem történik semmi baj, ment volna instára meg tiktokra hogy milyen remek szülők...

• Tetszik
Reactions: Venom85
Faszért nem lehet a gyereket ilyenkor a nagyinál hagyni? Gondolom ha nem történik semmi baj, ment volna instára meg tiktokra hogy milyen remek szülők...
Van egy csomó gyerekkel is teljesíthető túra. Eleve sztem aki a Rysyre lengyel oldalról megy, az nem egészen százon forog. Nyilván, felkészületlenül kva bátor az ember, de akkor legalább csak a saját életét kockáztassa, ne a gyerekét.

Hétvégén a Fióka étteremben vacsoráztunk, és kaja után sétálva ezt találtam..
IMG-20251025-150936.jpg

Ez a János kórházzal átellenben, az étterem mellett a kis park oldalában van.. vajon hány éves lehet? Nem tudom, csak nekem fura ilyen régi öntöttvas fedelet találni még a városban?

IMG-20251025-150936.jpg

Ez a János kórházzal átellenben, az étterem mellett a kis park oldalában van.. vajon hány éves lehet? Nem tudom, csak nekem fura ilyen régi öntöttvas fedelet találni még a városban?
VI-VII. ker tele van ilyennel.
Van amelyikrol lekapartak a KIR-t, van amelyiken megvan

• Tetszik
Reactions: blitzkrieg
IMG-20251025-150936.jpg

Én Nagyváradon láttam magyar feliratos csatorna tetőt. Hacsak nem 1940-44 között tették fel, akkor bizony már 100 évnél is idősebb. Romániában lévén, sokkal nagyobb kuriózum, hogy még megvan.

• Tetszik
Reactions: Zaphod Beeblebrox
IMG-20251025-150936.jpg

Milyen a Fióka? A honlap bíztató.