Beszélgető

Oké csak ne gondold, hogy ezzel nagyobb biztonságban vagy.
Csak te pörögsz ezen, de ha már bent vagytok az okostelefonomon igazán láthatnád, hogy nem írtam a biztonságról sehol...

Nekem még bankszámlám is van, nem én félek az UFO-illuminatitól akiktől csak egy bizonyos kárpáti géniusz kápéfelvételi alapjoga menthet meg...

Csak te pörögsz ezen, de ha már bent vagytok az okostelefonomon igazán láthatnád, hogy nem írtam a biztonságról sehol...

Nekem még bankszámlám is van, nem én félek az UFO-illuminatitól akiktől csak egy bizonyos kárpáti géniusz kápéfelvételi alapjoga menthet meg...
Te említetted ezeket a platformokat mint amiken keresztül kémkednek.

Te említetted ezeket a platformokat mint amiken keresztül kémkednek.

Ez a kémkedés más, mint az, hogy a Palantir meg a Pegazus amit a politikai erők esetenként (általában) jogtalanul alkalmaznak ellenlábasaik, kritikusaik ellen. Az ellen nem véd, de ahogy az állami agymosást sem nézem magamtól, úgy a megakorpókét sem. Kémplatform, de nem a kémkedésétől félek, az nem annyira érint, hanem egyáltalán a nagy képtől.

Ahogy nem a Pegazussal van a baj, hanem a nagy egésszel, amiben ez Ű(annak a bírói felhatalmazás nélküli használata) a része a napi ügymenetnek.

Ez a kémkedés más, mint az, hogy a Palantir meg a Pegazus amit a politikai erők esetenként (általában) jogtalanul alkalmaznak ellenlábasaik, kritikusaik ellen. Az ellen nem véd, de ahogy az állami agymosást sem nézem magamtól, úgy a megakorpókét sem. Kémplatform, de nem a kémkedésétől félek, az nem annyira érint, hanem egyáltalán a nagy képtől.

Ahogy nem a Pegazussal van a baj, hanem a nagy egésszel, amiben ez Ű(annak a bírói felhatalmazás nélküli használata) a része a napi ügymenetnek.
Nem kell nézni ezeket a közösségi oldalakon, mert vagy kinyomod őket, vagy továbbgördítesz.
Ha pedig a fenti két dologtól "félsz" költözz a vadonban. Ezek a 21. században kikerülhetetlen dolgok és még véletlen sem a struccpolitika a megfelelő válasz rájuk.

Nem kell nézni ezeket a közösségi oldalakon, mert vagy kinyomod őket, vagy továbbgördítesz.
Ha pedig a fenti két dologtól "félsz" költözz a vadonban. Ezek a 21. században kikerülhetetlen dolgok és még véletlen sem a struccpolitika a megfelelő válasz rájuk.
Kinek mi a kikerülhetetlen dolog 2026-ban...

Szerintem a bankszámla (ez egy másik szálra utalás, amiben nem vettél részt)... szerinted az instagram és facebook pörgetése.

Félek? Ebben élünk. Struccpolitika? Ezek használata maga a struccpolitika. Én felelős heroinhasználó vagyok... bármikor abba tudnám hagyni...

Kinek mi a kikerülhetetlen dolog 2026-ban...

Szerintem a bankszámla (ez egy másik szálra utalás, amiben nem vettél részt)... szerinted az instagram és facebook pörgetése.

Félek? Ebben élünk. Struccpolitika? Ezek használata maga a struccpolitika. Én felelős heroinhasználó vagyok... bármikor abba tudnám hagyni...
Struccpolitika azt hinni, hogyha valamit nem használok, akkor az nincs és nincs hatással rám.

Struccpolitika azt hinni, hogyha valamit nem használok, akkor az nincs és nincs hatással rám.
Hol állítottam, hogy nincsenek? Az, hogy mi van vagy nincs hatással rám egész az asztrológiáig és a káoszelméletig elvihető, de ha nem nézek agymosó tartalmat, és nem alakítok ki pavlovi reflexeket mivel nem használom az erre kondicionáló eszközöket, úgy csak áttételesen lehet hatással, pl. hogy ettől (vagy már eleve) beszűkült tudatúakkal van lehetőségem falra hányt borsósat játszanom...

Kifejtenéd kérlek egyértelműen, hogy mire célozgatsz?
Én így értelmezem: hiába nem mosatom az agyam, és nem alakítok ki nyáladzási ingert a csengő scroll villogás jutalom gamifikációval, mivel pl. ő kialakította, nekem mindenképp valamivel szarabb lesz, ha nem is önsorsrontás, hanem az NPC általi általános szellemi lerohadás és csordában bégetés elkerülhetetlen sodrása miatt. Úgyhogy kussoljak, mert jön a TEK és visz a 101-es szobába, és kapcsoljam be azt a kurva teleképet! Szóma, már egy köbcenti helyrebiccenti... Stb.

Regeljek az instagramra, nincs kibúvó, kell a lájk, csengő, feliratkozás. Kövessem a @dudihonved influencercsatit, mert különben...

Amúgy a kutyaidomításban is használt módszerekkel vannak tele ezek a felületek. Így lesznek a mindenkori rendszernek jó csahos kutyái. Csak néha nyíltabban, néha áttételesebben tolják. De én vagyok a hülye, hogy közben nem rettegek a digitális pénztől meg az átutalástól... :D

• Tetszik
Reactions: malleusorbis