Nem nézlek hülyének! De itt egy kis kalóriaégetési táblázat a csordákban tekerő embereknek.https://www.kaloriamester.hu/sport-mozgas-kaloria-egetes/kerekpar-konnyed-15-km-h-alatt.Te tényleg ennyire hülyének nézel?
Tudom, hogy nem mindenki mozog ennyit.
De az sem igaz, hogy senki nem mozog. Akkor nem kéne közelharcot vívni a termekért és kb. kihalásos alapon jutni teremhez, ahol sportolhatsz.
Nyáron csordákban tekernek már az emberek. A parkok tele frizbiző és futó emberekkel. Még télen is vannak.
Az a fajta ellen általánosítás, ami fent volt az nem baj...?
Mert akkor úgy szeretném tudni, hogy vidéken is miért látni annyi túlsúlyos embert...? Hm...?
Ez a hétvége tényleg a vérnyomásom felkúrásáról szól? De tényleg...
És az is egy veretes faszság, hogy vidéken mindenki földet művel, meg kapál és karbantartja a kertjét. akkor nem lenne annyi elhanyagolt telek.
Ez a vidéki "mi mozgunk, de a tunya városi nem" duma az, ami kampószövegnek jó, vagy szar viccnek.
Az elhanyagolt telkek azért vannak mert onnan kihaltak/elköltöztek a lakók alapvetően.

Tudod, az apam (nyugdijas) vegyesz, szervetlen kemiaban jaratos, meg az egyetem is adott elo alkalmazastechnologiat parszor, de sem en, sem az epitoszakra jart testverem nem ertunk a gimis szint felett igazabol semmihez kemiabol, sot!
 Tudod, az apam (nyugdijas) vegyesz, szervetlen kemiaban jaratos, meg az egyetem is adott elo alkalmazastechnologiat parszor, de sem en, sem az epitoszakra jart testverem nem ertunk a gimis szint felett igazabol semmihez kemiabol, sot!  Sot, az egyik baratom apja hires chef, de a baratom meg fozni sem tud.
 Sot, az egyik baratom apja hires chef, de a baratom meg fozni sem tud.