<blockquote rel="joker"><blockquote rel="Python"><blockquote rel="joker"><blockquote>a diákok nem hajlandók tárgyalni.
Akkor mit akarnak? Átvenni a hatalmat erőszakkal? elkergetni a kormányt? A kormány lemondását? Porig rombolni az országot? </blockquote>
Ennyit mondok: "Majdan"</blockquote>
Én értrem, hogy Majdan, de ha nincsenek követeléseik-, céljaik a tüntetéssel, akkor minek áll bárki is melléjük? Mert ok, ha kimész tüntetni a kormány ellen vagy mellett, vagy a korrupció ellen vagy mellett, vagy a sajtószabadságért vagy annak korlátozásáért, de csak azért nem mész ki, hogy kint legyél.</blockquote>
@joker ezen Én is gondolkoztam már és talán rájöttem.
van 10 egységed ( ember, pénz, energia, idő ) amit hadi , kémelhárítás , támadás vagy bármilyen katonai műveletre forditasz ha téged támadás ér, pl: pearl harbour c. filmben , amikor megbombázzák japánt egy kevés géppel.
Itt az adott országnak két lehetősége van a támadást jól értékeli vagy túl értékeli és adott 10 egységből -1 átfordít a kémelhárításra Kína esetében vagy belügyi erők megerősítésére, deeee a készletek végesek, tehát erre hibátlan a pillanatnyi zavarkeltés , hogy erő és engiát vegyen el az ellenségtől.
</blockquote>
A másik ok, hogy a zavargások (pl. Hong Kong) miatt a gazdasági növekedés visszaesik, kevesebb olajra lesz kereslet, így az olaj ára csökken, amely Oroszországnak bevételkiesést okoz.