Eltévesztetted a házszámot. Kéréseddel járuljál a csúti törpe színe elé.Hát ha neked ilyen furcsa az ízlésed, én nem akarlak befolyásolni ... csak arra kérlek, hogy abból a "mi"-ből engem jó lenne ha kihagynál.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Eltévesztetted a házszámot. Kéréseddel járuljál a csúti törpe színe elé.Hát ha neked ilyen furcsa az ízlésed, én nem akarlak befolyásolni ... csak arra kérlek, hogy abból a "mi"-ből engem jó lenne ha kihagynál.
Igen, és?...látom megérintett a politika. Helsinki? Momentán már nyugat, de még komp jár át Leningrádba.
Igen, és?
Merkelnek ez a kéztartása. Ikonikus, erről híresült el.Mai négyes csúcs Isztambulban:
Én a részemről nem kedvelem sem a "nyugati" sem a "keleti" segget (kivétel a gyengébbik nem hátsó fele) és értelmesebbnek látnám a további eszmecserét ha legalább itt kitudnánk lépni ebből a nincs választás vagy ide vagy oda sztereotip gondolkodásból.Én úgy gondolom,hogy mi magyarok a szónak a mai értelmében se nyugat se kelethez nem tartozunk vagyis mindkettő szerves alkotó eleme a kultúránknak. Így bármelyik kizárása egy hibás mechanizmust eredményez.Aki nem sztereotip módon foglalkozik a történelmünkkel könnyen észreveszi,hogy akkor hanyatlott és akkor voltak fényes pillanatai amikor vagy száműztük az egyiket vagy harmónia volt jelen.Finnország és Svédország a nyugat része. Mi meg most megyünk vissza Putyin seggébe.
Na szóval, itt nem arról van szó, hogy önmagában a kereskedéssel baj lenne. Itt arról van szó, hogy elmegy keletre, benyal a meleg sz**ig mindenféle féldiktátornak, diktátornak, isteníti a helyi rendszert, csúszik-mászik, a kínai üzletemberek jó, hogy nem dobáltak neki pénzt, amikor valami magyar dalt énekelt nekik. Ezután teli pofával szidja a nyugatot, az ottani rendszer meghaladottságáról, gyengeségéről, hanyatlásáról, stb., pofázik, közben pedig annak a szövetségi rendszernek a tagja.Semmi és, tudod Csinibaba. De ha már... ez a "nyugatinak" tartott, történelmében is kellő orosz/szovjet negatív tapasztalattal rendelkező ország mégis képes volt több szovjet gyártmányú eszközt hadrendbe állítani/tartani/modernizálni. Akkor, ez, hogy is van?
Na szóval, itt nem arról van szó, hogy önmagában a kereskedéssel baj lenne. Itt arról van szó, hogy elmegy keletre, benyal a meleg sz**ig mindenféle féldiktátornak, diktátornak, isteníti a helyi rendszert, csúszik-mászik, a kínai üzletemberek jó, hogy nem dobáltak neki pénzt, amikor valami magyar dalt énekelt nekik. Ezután teli pofával szidja a nyugatot, az ottani rendszer meghaladottságáról, gyengeségéről, hanyatlásáról, stb., pofázik, közben pedig annak a szövetségi rendszernek a tagja.
Mi baj van?!!Ha neked ez a két ország a példa, menj ki, és élvezd ott a helyzetet. Ha neked ott jó te kis kétütemű, akkor gurulj oda. Számomra mindkét ország jól példázza a szellemi leépülés és a diktatúra valóságát.
Szentpétervárra ......látom megérintett a politika. Helsinki? Momentán már nyugat, de még komp jár át Leningrádba.
Na szóval, itt nem arról van szó, hogy önmagában a kereskedéssel baj lenne. Itt arról van szó, hogy elmegy keletre, benyal a meleg sz**ig mindenféle féldiktátornak, diktátornak, isteníti a helyi rendszert, csúszik-mászik, a kínai üzletemberek jó, hogy nem dobáltak neki pénzt, amikor valami magyar dalt énekelt nekik. Ezután teli pofával szidja a nyugatot, az ottani rendszer meghaladottságáról, gyengeségéről, hanyatlásáról, stb., pofázik, közben pedig annak a szövetségi rendszernek a tagja.
A Csinibabában még Leningrád néven futott, akkor még a Szent Péter várt a sorára.Szentpétervárra ...
Egész komolyan csinálják,se biztosítás,se tempó,se semmi,ha ezt a medve földjén adják elő,5 másodperc alatt szét partizánkodják őket,meg a 3 abramsot..
Szerintem félre ment neki nem neked szólt.Mi baj van?!!