Sok-sok szarmattal.
Szerencsére ennél sokkal értelmesebb javaslatai voltak Igor Korotcsenkonak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sok-sok szarmattal.
Az brit volt. De ezen felül passz, bár olvastam többször is. Valahol az északi részen volt a serege New York környékén.Azért az USA mostani kormánya messze nem az Amnesty támogatója.
A Freedom House pld. az a külügy cége, de az Amnesty egy magánszervezet egy általunk jól ismert ember kreálmánya, aki Clinton családdal nagy szerelemben van de a szőke herceggel örök a harag.
Ha már a Clinton család.
Azt tudjátok ki volt Clinton tábornok a fügétlenségi háborúban és mirúl híresült el?
Nem pont erre gondoltam, hanem konkrétan mi hiányzik Oo-nak, hogy demokrácia legyen (szerinted) . Van itt a fórumon pár "szagértő", akik diktatúrát emlegetnek Oo kapcsán, közben xart sem tudnak róla...
Wolfram
Az hogy a technikai reszletekhez nem ertek, nem jelenti azt hogy nem lattam meg backdoort.
Ha te elhiszed a 'segiteni jottunk' meg a hasonlo dumakat az nem az en bajom.
Azt tudtátok, hogy a nehézfémek már kis mértékben is tartósan károsítják a szervezetet?
Az indítás utáni 30 másodpercben kitudnánk lőni őket, akkor az még az ororsz radar észlelés szintje alatt van. És az jó nekünk
Én úgy veszem észre Finnországon eddig nem gázoltak át, Svédországon se, pedig egyik se NATO-tag ...NATO tagság nélkül meg már lehet, hogy átgázoltak volna rajtunk.
Miért ne tudnának, ők (sem) soha nem közlik hol vannak az atomfegyvereik, még a nyilvánvalóan atomfegyver-hordozó hajóikról sem. Ha esetleg egy európai/japán/bármilyen kikötőbe befutó US NAVY hadihajónál konkrétan rákérdeznek: "Van-e atomfegyver a USS X hajón?", akkor is kizárólag a "No comment" jön vissza.Az amcsik nem tudnak atomot ide telepíteni a tudtunk vagy a beleegyezésünk nélkül
Mármint hogyha tudjuk hogy hozzák az atomfegyvert, meg azt is hogy mikor hozzák és hová?!! Kérlek adj már egy hivatkozást/linket/bármit, amikor ilyen adatokat bárhol/bármikor ELŐRE közöltek a nyilvánossággal?!!Mondjuk lefoglaljuk? Elszállíttatjuk? Odaadjuk az oroszoknak? Van pár lehetőség.
Így van. De azért vicces nekem.Az brit volt. De ezen felül passz, bár olvastam többször is. Valahol az északi részen volt a serege New York környékén.
Hagyd el. Ulippó követője. Ez egy szekta, mint a hit gyüli.Én úgy veszem észre Finnországon eddig nem gázoltak át, Svédországon se, pedig egyik se NATO-tag ...
És volt olyan időszak mikor még mi se voltunk NATO-tagok, Szergej mégse jött vissza.
Konkrétan ki az a "mi", milyen katonai alakulat és milyen technikai eszközökkel?!!Az indítás utáni 30 másodpercben kitudnánk lőni őket, akkor az még az ororsz radar észlelés szintje alatt van. És az jó nekünk
Finnország és Svédország a nyugat része. Mi meg most megyünk vissza Putyin seggébe.Én úgy veszem észre Finnországon eddig nem gázoltak át, Svédországon se, pedig egyik se NATO-tag ...
És volt olyan időszak mikor még mi se voltunk NATO-tagok, Szergej mégse jött vissza.
Hát ha neked ilyen furcsa az ízlésed, én nem akarlak befolyásolni ... csak arra kérlek, hogy abból a "mi"-ből engem jó lenne ha kihagynál.Finnország és Svédország a nyugat része. Mi meg most megyünk vissza Putyin seggébe.
...látom megérintett a politika. Helsinki? Momentán már nyugat, de még komp jár át Leningrádba.Finnország [...] a nyugat része.
Mindíg elcsodálkoztam az emberiség azon 80%-án, akik mindenféle tudás nélkül arrogánsan tudnak bármiről nyilatkozni az egyedüli és megváltó tudás biztos tudatában.Mivel kicsit jobban vagyok már, ezért ígéretemhez híven megpróbálok válaszolni. Szabad választások és több párt van, tehát ugye diktatúrának nem lehet nevezni. Viszont a hatalmi ágazatok szétválasztása már nem az igazi:
"Az Orosz Föderáció kormányformája az alkotmány alapján félelnöki, a gyakorlatban azonban inkább erős, tekintélyelvű elnöki rezsimként viselkedik. Ennek oka, hogy a demokratikus intézményi berendezkedést a fékek és ellensúlyok aszimmetriája jellemzi a végrehajtói hatalom csúcsát jelentő államfővel és a prezidenciális adminisztrációval szemben. A hatalmi ágak nincsenek szétválasztva, a centralizált elnöki kormányzatot nem korlátozza sem a bírói hatalom, sem pedig a törvényhozás. A közvetlenül választott, széles legitimációval bíró elnök jelöli ki az ügyészeket, a legfelsőbb bírákat és az alkotmánybírókat, de a kormányt is. Feloszlathatja a parlamentet, népszavazást írhat ki, és törvénytervezetet is benyújthat."
https://kronika.ro/szempont/orosz-patyomkin-demokracia
Aztán, amit az ellenzéki (mondhatom, Putyin ellenes) Navalnijjal művelnek. Ez nekem kvázi kézivezérelt rendőrség-bíróságnak tűnik.
Aztán, a nyugdíjkorhatár emelése elleni tüntetés "kezelése" sem épp egy demokratikus jogállamra emlékeztet:
http://rtl.hu/rtlklub/hirek/fotok-brutalisan-vertek-szet-a-tunteteseket-oroszorszagban
És végül, a Wagner. Én úgy tudom, hogy Oroszországban törvényellenes az efféle PMC-k működése-működtetése. Na most, a Wagner ellen indult már eljárás és leállították a tevékenységét? Ha nem, miért is nem?
https://www.dw.com/ru/чвк-вагнера-все-что-о-ней-известно/a-42596738
De már komp jár át....látom megérintett a politika. Helsinki? Momentán már nyugat, de még komp jár át Leningrádba.
Ha neked ez a két ország a példa, menj ki, és élvezd ott a helyzetet. Ha neked ott jó te kis kétütemű, akkor gurulj oda. Számomra mindkét ország jól példázza a szellemi leépülés és a diktatúra valóságát.Hát ha neked ilyen furcsa az ízlésed, én nem akarlak befolyásolni ... csak arra kérlek, hogy abból a "mi"-ből engem jó lenne ha kihagynál.