Vérlázítóan ostoba vagy.teljesen jogosan.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vérlázítóan ostoba vagy.teljesen jogosan.
Mindegyik elbukik, vagy ez csak egy kövér általánosítás volt?Hát igen, a faji háborúhoz fegyverek kellenek. A fegyvertartáshoz pszichológiai alkalmasság kell. A tettre kész harcosok meg rendre elbuknak a pszichológiai teszten. Ez a faji háború 22-es csapdája.
Mindegyik elbukik. Te hallottál már olyanról aki készen állt a faji háborúra, átment a pszichológiai alkalmasságin, fegyvert kapott és megcselekedte amit megkövetelt a faja? Mind elbukott. A pszichológusok miatt nincs itt faji háború.Mindegyik elbukik, vagy ez csak egy kövér általánosítás volt?
Állítani olyat amit még nemhogy te magad, más sem bizonyítani, gg wp....Mindegyik elbukik. Te hallottál már olyanról aki készen állt a faji háborúra, átment a pszichológiai alkalmasságin, fegyvert kapott és megcselekedte amit megkövetelt a faja? Mind elbukott. A pszichológusok miatt nincs itt faji háború.
Nah akkor meghallgatom. Ha már az a szobor megint olyan béna lett..Nem tudom ki látta ma Viktor saújhelyi beszédét, de durva volt.
USA nem egyedüli világhatalom.
Keltre kell figyelni
EU recseg ropog.
Új rend van kialakulóban.
Ezt így egy EU/NATO államelnök eddig nem merte.
2 év múlva nem ismerünk majd a világra.
Még a végén @haubagoi -nak lesz igaza.
Államférfi. A kommunista majd liberális társadalom- és országszétrohasztó fertő évszázada alatt elszoktunk a fogalomtól.Nem tudom ki látta ma Viktor saújhelyi beszédét, de durva volt.
Keltre kell figyelni
EU recseg ropog.
Hát ez tényleg ütős volt, főleg a vége l!!Nem tudom ki látta ma Viktor saújhelyi beszédét, de durva volt.
Keltre kell figyelni
EU recseg ropog.
Nah akkor meghallgatom. Ha már az a szobor megint olyan béna lett..
Hát voltak még ütősebb mondatok is a végén a jövőről, de azokat egy cikkben sem találtam...."Csak az államnak van határa, a nemzetnek nincs. Ez a törvény. Van, aki megértette és van, aki nem. Akik még nem, jobban tennék, ha sietnének, mert fogytán az idejük" - OV
https://magyarnemzet.hu/belfold/sosem-voltunk-hajlandok-reszt-venni-a-sajat-temetesunkon-8207141/Hát voltak még ütősebb mondatok is a végén a jövőről, de azokat egy cikkben sem találtam....
A vége a jövőről erős lett.Nem tudom ki látta ma Viktor saújhelyi beszédét, de durva volt.
Keltre kell figyelni
EU recseg ropog.
Nem tudom ki látta ma Viktor saújhelyi beszédét, de durva volt.
Keltre kell figyelni
EU recseg ropog.
56-ban megmutattuk hogy oda tudunk ütni ha eleget szivattak. emiatt lett a kádár-rendszer olyan langyos-mesterséges jólétben tengődős, azóta fél a politikai elit tőlünk mint a tűztől, hülyének de minimum gyereknek kezel pl önvédelmi kérdésekbenÉrthető, mert 1956-ban nagyon elterjedtek voltak a fegyverek magànkézben.
nem hiszem hogy az. a véleményével nem értek egyet. bár ahogy olvasgatom a hozzászólásait, ő vajdasági magyar. azért ott a szerbeknél maradt bőven stukker és sokkal vadabb természetűek, lehet hogy abból indult ki amit ott tapasztaltVérlázítóan ostoba vagy.
A vége a jövőről erős lett.
A nyugati vezetok akkor sem mondanák ezt, ha már a szomszéd szobában csinálják megfele a nonemu rokonait aliék....
Hát voltak még ütősebb mondatok is a végén a jövőről, de azokat egy cikkben sem találtam....