Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem zárható ki egy amerikai és zsidó agresszió Irán ellen még Trump elnökségi ideje alatt. Ma stratégiaibombázók érkeztek a közel-keletre és egy amerikai repülőgép-hordozó is a Perzsa-öbölbe tart. Mellette SZA engedélyezte a zsidó államnak a szaudi légtér használatát.
Nem zárható ki egy amerikai és zsidó agresszió Irán ellen még Trump elnökségi ideje alatt. Ma stratégiaibombázók érkeztek a közel-keletre és egy amerikai repülőgép-hordozó is a Perzsa-öbölbe tart. Mellette SZA engedélyezte a zsidó államnak a szaudi légtér használatát.
Lehet, hogy ezzel még zsarolják is Trumpot. Ha "beleáll" a dologba, bebizonyosodhatnak a csalások.
Hmm...
és egy amerikai repülőgép-hordozó is a Perzsa-öbölbe tart.
Ezt én is abszolválom!
..
Topikot nem akarván terhelni, egyet én is ajánlottam már (UFO rovat), ami szintén aktuális ezekben az apokaliptikus hetekben, már csak a címe miatt is:
A végső visszaszámlálás
..
Nem tudom ki nézte meg, de akkor ide is a link:
https://videa.hu/videok/film-animacio/a-vegso-visszaszamlalas-5TTf7xYCa8ZJeqEp
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Final_Countdown_(film)
..
Haditechnikászoknak egyébként is alapmű! (..na meg a 103-as Kirk Douglas-re való megemlékezés miatt...!)
..
Aki pedig a misztikához és az okkulthoz is vonzódik, annak meg különösen!
Mivel az egész mű, a beszédes címén túl egy mély apokalipszis szimbólumként is felfogható.
..
apokalipszis (görög szó), jelentése valójában pusztán annyi - "lehull a lepel"
..
off
Tök jó, én azt szeretném ha az első lenne, és már hamarabb. Ellenük nem rajtunk keresztül kéne felvonulni, legyen ez Japán, D Korea meg India bulija, Európa pont kapott már eleget 2X!Kína lesz a NATO második fő ellensége Oroszország után a következő 10 évben - áll a jelentésben
https://tass.com/world/1229981
Az jó, Kína ellen a flottánkal veszünk majd részt a közös NATO hadműveletekben.Kína lesz a NATO második fő ellensége Oroszország után a következő 10 évben - áll a jelentésben
https://tass.com/world/1229981
Öööööö.....hát ott a teljes politikai vezetés kínai kézben van. Ők nem fognak semmiben részt venni.D Korea ..... bulija
Mondom, én ezért szurkolok 20 éve, de minimum 10 - onnantól nagyon intenzíven - hogy Kína legyen a fő ellenfél. Ettől jobban már csak Ausztráliának örülnék, az még messzebb van innen, de sajnos még erre kicsi az esély !Az jó, Kína ellen a flottánkal veszünk majd részt a közös NATO hadműveletekben.
Komolytalanok, egyetlen NATO ország tud ellenük fellépni, az USA. Na jó, talán a franciák, ha beáldozzák az egyetlen hordozójukat, de az ellátása nehéz lesz.
Ha Kina lesz a fő ellenfél az oroszok is azok lesznekhogy Kína legyen a fő ellenfél.
Miért? Hahó, Oo és Kína maximum a szavak színtjén barátok. Igazából ott se nagyon. Ha Kína lesz a fő ellenség Oo jó eséllyel még a NATOba is beléphet majd.Ha Kina lesz a fő ellenfél az oroszok is azok lesznek
Öööööö.....hát ott a teljes politikai vezetés kínai kézben van. Ők nem fognak semmiben részt venni.
Mondom, én ezért szurkolok 20 éve, de minimum 10 - onnantól nagyon intenzíven - hogy Kína legyen a fő ellenfél. Ettől jobban már csak Ausztráliának örülnék, az még messzebb van innen, de sajnos még erre kicsi az esély !
Ha Kina lesz a fő ellenfél az oroszok is azok lesznek
Na ezt csak most láttam hogy házzá írtad!Öööööö.....hát ott a teljes politikai vezetés kínai kézben van. Ők nem fognak semmiben részt venni.
Azonban az első számú ellenség még mindíg Oroszország. Az oroszok meg ha nem is kötnek katonai szövetséget Kínával mindenképpen szorosabbra fűzik a kapcsolatukat mindúgy azdaságilag mind katonailag.Tök jó, én azt szeretném ha az első lenne, és már hamarabb. Ellenük nem rajtunk keresztül kéne felvonulni, legyen ez Japán, D Korea meg India bulija, Európa pont kapott már eleget 2X!
De az oroszok vannak ráutalva Kínára, és nem fordítva. Illetve az idő Kínának kedvez, de nagyon.Azonban az első számú ellenség még mindíg Oroszország. Az oroszok meg ha nem is kötnek katonai szövetséget Kínával mindenképpen szorosabbra fűzik a kapcsolatukat mindúgy azdaságilag mind katonailag.
Nincsenek ráutalva Kínára. A beképzelt hatalmas Kína fejlődés, és már nyugatot verő kínai technológia mítosza ugyan itt erős, de alapvetően ez nem változtat azon, hogy nem Putyinnak kellett levágnia az országát az internetről, hanem a kínai elvtársaknak.De az oroszok vannak ráutalva Kínára, és nem fordítva. Illetve az idő Kínának kedvez, de nagyon.