Szerintem, ide is beillik, és meglehet, hogy ahová ezt még betettem, vannak itt olyanok, akik azokba nem járnak, így, válaszolni tudnak rá.
Sziasztok! Gyakorlatilag, majdnem csak ezért regiztem (~6 éve olvasgatok itt.), hátha ti, válaszoltok is majd rá, mert eddig, ahol kitettük, csak trollkodásra futotta.
Van egy érdekessége megint a történelemnek! Újra megtörtént, hogy Romanov esküvő volt Oroszországban! _"
After a century of waiting, Russians witness a royal wedding once more"
https://www.wunc.org/2021-10-02/aft...ng-russians-witness-a-royal-wedding-once-more
"
"We always knew the Romanovs would return," added his wife, Olga. "We've waited and now it's finally happened.""
Ez azt jelentheti, hogy uralkodás terén, visszakerülhetett a cári időszak ideje alatti dinasztiához, a Grimaldihoz, Oroszország! Putyin, a Grimaldi Szent-Károly rendjének lovagja, és e társaság egyik tagja is, melyet a Grimaldik és a Savoyok vezetnek. Ez a dinasztia is szkíta, azon belül, gót vérvonal. Putyin is szkítának vallja magát, és a gyerekeit is megtaníttatta a rovásírásra. Trump is szkíta vérvonal, és szoros kapcsolat van a Grimaldi és a Geatani család között, ahova Trump tartozik, ki szintén szkíta vérvonal! Ők finanszírozták Trump kampányát.
Hogy mi lehet ebből, mi is van, egyáltalán, azt az ukrajnai események fogják, szerintem, megválaszolni. Putyinnak egyik terület sem kell, csak védzónát akar, ami úgy jöhet össze, ha különálló államokra szakítják szét Ukrajnát. Pölö, ahogy kivált már belőle a két szakadár terület, a donyecki és luhanszki köztársaság, melyek kötődése, természetesen, Oroszországhoz van. Hogy a szakítás után, ha lesz, különállók lesznek-e, avagy autonómia-szerű, azt majd a jövő fogja megválaszolni, de
Ukrajna, nem maradhat egyben!