[BIZTPOL] A nagy sakktábla

Status
Not open for further replies.
Isten Önnel, Szentatya! Mindig Önnel volt...!

Szombaton, 95 éves korában vatikánvárosi otthonában elhunyt XVI. Benedek emeritus pápa. Az Anyaszentegyház 265. pápája még egy egészen más Németországból érkezett Péter trónjára, hogy szent elődöket követve, nehéz időkben kormányozza az egyház hajóját – és tanítson ugyanolyan állhatatosan, ahogyan tette akkor már majdnem egy emberöltő óta.

drevil.png

a "nemlétező pénzügyi háttérhatalom".

Kicsit hasonlítanak:
iu

Ezek szerint abban hiszel, hogy a pragmatikus gondolkodàsú, széleskörû ismeretanyaggal bíró tagjai az amúgy tudatos lényként összefüggô generàciók àltal folyamatosan a sajàt történelmükben élô emberek nem vettek részt a folyamatokban és a vonat amin éppen ülök, valamint a tôle függetlenül létezô bàrmely valutàrfolyam ami mégis befolyàsolja a vonat létrehozàsàra késztetett akaratot, az nem is létezett soha, valamint nem is fog?
Azt mondtam, mi nem hiteles szerintem.
Nem azt, hogy én mit hiszek. :)

Isten Önnel, Szentatya! Mindig Önnel volt...!

Szombaton, 95 éves korában vatikánvárosi otthonában elhunyt XVI. Benedek emeritus pápa. Az Anyaszentegyház 265. pápája még egy egészen más Németországból érkezett Péter trónjára, hogy szent elődöket követve, nehéz időkben kormányozza az egyház hajóját – és tanítson ugyanolyan állhatatosan, ahogyan tette akkor már majdnem egy emberöltő óta.
És Ferenc pápa rosszul van...

WEF+Schwab...

Nohát ez a Schwab...
"Emlékszel a 2019. október 18-i New York-i 201-es eseményre, amelynek a Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ adott otthont a WEF-fel (World Economic Forum) és a Bill & Melinda Gates Alapítvánnyal együttműködve? Természetesen a WHO is jelen volt, és az összes globalista szereplő, beleértve a Világbankot, az IMF-et és – sőt, az ENSZ-t és annak számos alszervezetét is. Lásd ezt . "

Jól emlékszel, egyébként nem én mószeroltam be Putyint, hanem Schwab.
Ahhoz nem kell Putyint Schwab mesteriskolájába küldenie a KGB utódszervezetnek, hogy megtudják, mi zajlik ott.
Apropó, viszonylag friss infó: Schwab és a Great Reset végeredménye már nem dollárral és nem USA világhegemóniával számol egyébként.
No para, ez is biztos csak egy újabb rosszindulatú pletyka, de gondoltam, azért ide cseppentem ezt a nem nagyon reklámozott apróságot, már csak azért, hátha így némi értelmet nyer majd néhány teljesen abszurdnak tűnő abnormális lépés a jövőben.

És Ferenc pápa rosszul van...

WEF+Schwab...

Nohát ez a Schwab...
"Emlékszel a 2019. október 18-i New York-i 201-es eseményre, amelynek a Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ adott otthont a WEF-fel (World Economic Forum) és a Bill & Melinda Gates Alapítvánnyal együttműködve? Természetesen a WHO is jelen volt, és az összes globalista szereplő, beleértve a Világbankot, az IMF-et és – sőt, az ENSZ-t és annak számos alszervezetét is. Lásd ezt . "

Klaus Martin Schwab
"A jobb oldalon az apja, az iparos és fasiszta Eugen Schwab látható, aki közel állt Hitlerhez. Klaus 1938-ban született a náci Németországban. Apja akkoriban az "Escher-Wyss" stratégiai céget vezette."

Klaus Martin Schwab
"A jobb oldalon az apja, az iparos és fasiszta Eugen Schwab látható, aki közel állt Hitlerhez. Klaus 1938-ban született a náci Németországban. Apja akkoriban az "Escher-Wyss" stratégiai céget vezette."

Megörököltena papi helyét a zsöjjében.

Az oroszellenes szankciók száma és mélysége azt jelzi, hogy a Nyugat előre összeesküvést tervezett Oroszország ellen – mondta a Francia-Orosz Párbeszéd Egyesületnek Pierre de Gaulle, volt francia elnök Charles de Gaulle tábornok unokája.

Szerinte a bevezetett szankciók „valódi gazdasági háború”, amiből egyértelműen az Egyesült Államok profitál. De Gaulle emellett megjegyezte, hogy Oroszország nem okolható a gazdasági és pénzügyi válságért, mivel az oroszok "egyszerűen megvédik magukat a 11 000 szankciótól és az utolsó kilencedik csomagtól", ami szerinte "elég törvényes és természetes".

Emellett De Gaulle bírálta a Nyugatnak az orosz vagyon befagyasztására irányuló lépéseit, és hozzátette, hogy "a második világháború alatti zsidóüldözés óta egyetlen nemzet sem élt át akkora kifosztást, mint manapság az orosz nép".

m1193684.jpg

Status
Not open for further replies.