Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A vicc ugyan száz éves de még mindig tökéletesen fedi a mai valóságot is.Ha nincs életben maradt terrorista, akkor nincs, aki később kellemetlen dolgokat beszél például egy bíróságon.
Az FN az LePen asszony pártja? Mert azok ki vannak zárva a vasárnapi békemenetből.Légiòshajò2015-01-09 20:50:52
Olyan inforòl tudok amirôl ti nem! bibiiiii!!!!!!!!
Merhogy itt élek!
Légiòshajò2015-01-09 21:34:52
Akko mondom a tutit!
Egy baràtomnak a gyereke a 16. kerületben jàr magànsuliba!
Szerdàn 10 òrakor szòltak a sulibòl, hogy szedjék össze a gyerekeket, sürgôsen! Nem mondtàk miért, csak értesìtették a szülôket!
10kor! Az szerkesztôséget 11:20kor tàmadtàk meg!
Majd a tàmadàs utàn megtalàltàk a kocsiban felejtett SZEMÉLYIT!
Na persze!
A belsô elhàrìtàs akkora bakit csinàlt, ami 15 àrtatlan életébe került!
Egyszerûen szemelôl tévesztették a testvérpàrt! Na ez nem fog soha kiderülni!
Ezeket nem is akartàk élve elfogni!
merbitz2015-01-09 21:50:07
Légiòshajò,
Ez a bennfentes info azért érdekes, mert akkor a kiadó melletti magániskolát miért nem ürítették ki előre ?!
Légiòshajò2015-01-09 22:00:12
Merbitz!
Mer a 11. kerület nem a milliomos kerület! A 16. viszont…...
A RAID és a BRI közös akciója Párizsban:
<blockquote rel="Python">A RAID és a BRI közös akciója Párizsban:
Tudod én már nagyon öreg róka vagyok és régóta nézegetem ezt a menyasszonyt és valami hasonló gyanú fogalmazódott meg bennem is.Hoppá, fogtam egy kommentet, ez a kommentelő állítólag Párizsban él:
Úgy tolonganak, mintha valamilyen extra leárazás lenne.