<blockquote rel="eevil"><blockquote rel="tarzaan">
Tényleg, ezeket az illegális határátlépőket segítő szervezeteket ill. tagjait nem lehetne/kellene valahogy bíróság elé citálni mondjuk az embercsempészet támogatásáért vagy hasonló dologért?
Jó lenne, de ehhez szerintem a polgári titkosszolgálatok kellenének. Őket meg a politika bizergálja. Ha most az állam előveszi ezeket a szervezeteket, akkor egyből tele lesz a nyugati liberális média, hogy a gonosz magyarok demokrácia-deficittől fűtve bántják szegény migránsokat és a civil szervezeteket. Ez a pánikkeltés meg nem hiányzik senkinek, még akkor sem, ha igaztalanok a vádak.
Szerintem.</blockquote>
És ki a fa..t érdekel hogy mit írogatnak a nyugati firkásszolgák? Ki a fa..t érdekel a pánik?
A gyomot akkor tépjük ki amint kicsírázott. Akkor még könnyű. Lehet hogy ez végett a gyomvédők és -támogatók meg fognak büntetni bennünket. Nekem is van mit vesztenem. Azonban, helytelennek látom azt, hogy pusztán saját konfortunk iránti aggályoktól vezérelve megvárjuk hogy a gyomocskákból gyomerdő fejlődjön!!
Kétségem nincs a felől, hogy ezek a valamilyen módon idejuttatott 9x%-ban férfiaknak hamarosan fel fog állni a farkuk. Szerencsésebb esetben "melegek" (adná a teremtő hogy min az legyen) és talán lerendezik maguk között (ez sem biztos, lehet hogy a fiaink is megsínylik). De nem, ezek egy bizonyos időn belül hordákba verődve meg fogják kárálni anyáinkat, asszonyainkat és lányinkat. Aki ember lesz és védelmükre kel azt le fogják mészárolni (megtehetik, személyazonosságuk sincs). Jó európai szokás szerint (szinte)
senki senkinek a segítségére nem fog kelni. És most csak egy sexuális szükségletről szóltam, ami mellett más szükségletei is vannak a homo sapiensnak. Abban bízni, hogy jobb kussban lenni mert engemet talán így elkerül a szerencsétlenség végzetes hiba! Egyenként lesz így levadászva a populáció. Ez persze nem 2 hét alatt fog megtörténni, ez egy sokkal hosszabb folyamat lesz (nem tudom milyen hosszú). A végeredmény azonban ugyan az lesz.
Ne legyünk ostobák, ne legyünk gyávák, ami szükségeset nem tettünk meg ugyanaz holnap több áldozatot fog kívánni. Hát még holnapután!
Végezetül: a végtelenül rosszindulatú libek (had idézzek emlékezetem szerint) "szőrös-szaros segglukát"
nyalók pedig vagy eleve ebbe a kasztba tartozó egyének akik azt hiszik hogy baj esetén a kaszthoz tartozás majd megvédi őket (kétlem, sőt biztos vagyok benne hogy az ide írogató gyalogok fel lesznek áldozva mindenkijükkel - még felettük is), vagy végtelenül naívak!
--------
Nem akartalak megbántani eevil, de az ilyen eleve tegyük le a fegyvert hozzászólások picit kiborítanak. Ennek ellenére én nem ismerlek, azt sem tudom hogyan gondolkodsz. Lehet hogy pusztán békeszerető embernek képzeled magadat. Erre képeznek ki bennünket már nagyon régóta ...</blockquote>
Egyetertek veled! Rengeteg videot latok es szinte egy not, gyereket, vagy idost nem lehet rajtuk latni. Ok hol vannak? Vagy csak az egeszseges ferfiak menekulnek el a haboru elol? Mi van ha ez az egesz menekultugy a terroristak alaposan kitervelt strategiaja? Mi van ha igy akarjak elarasztani egesz Europat? Es amikor mar eleg sokan lesznek, akkor elkezdik a merenyleteket. Tobb millioan jonnek be evente, ha mar egyszer bejutottak, onnantol kezdve a teljes Europai titkosszolgalat sem eleg, hogy megfigyeles alatt tartsak oket.