Van egy olyan érzésem, hogy az augusztusi is csúcsot fog dönteni. Utána a Szeptemberi. A vége nem tudom hol lesz...
Van egy olyan érzésem, hogy az augusztusi is csúcsot fog dönteni. Utána a Szeptemberi. A vége nem tudom hol lesz...
<blockquote rel="zsolti">Van egy olyan érzésem, hogy az augusztusi is csúcsot fog dönteni. Utána a Szeptemberi. A vége nem tudom hol lesz...
http://privatbankar.hu/makro/mig-az-oroszok-tapogatoznak-addig-a-kinaiak-orszagot-vettek-maguknak-284756
A virágzó kereskedelem és befektetések a jelek szerint beértek más vonatkozásban is. A geopolitikailag kiváló helyen fekvő Dzsibuti Köztársaság – amely a Vörös-tenger partján elterülve ránéz mind Afrikára, mind a Közel-Keletre -, a minap bejelentette, hogy amerikai helyett kínai katonai bázist akar látni a területén.
Alakul a világpolitikai helyzet!
<blockquote rel="zsolti">Van egy olyan érzésem, hogy az augusztusi is csúcsot fog dönteni. Utána a Szeptemberi. A vége nem tudom hol lesz...
Ha feloldják a moratóriumot, akkor képesek pár százezret generálni.Hány kilakoltatott devizahiteles ház/lakás áll üresen? ?
zsolti:Azt én nem hiszem el, hogy meg meri csinálni egy kormány, a jelenlegi hangulatban, hogy ahonnan magyar családokat kilakoltattak a bankok, oda migránsokat költöztet be. Akkor el fog szabadulni minden indulat, és már lelki szemeim előtt látom is az alacsonyan szálló molotovokat. Szerencsére engem nem érint, de most mindenki képzelje magát abba a helyzetbe, hogy élete munkájából egy megcsúszott devizahitel miatt családostul kipattintották, és megkapja rá fél évre egy jóságos szudáni "kiccsalád". Gondolom senki sem lenne pipás, egy kicsit sem, ugye? Na ez az, amit nem fog meglépni egyetlen egy épeszű európai kormány sem.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..