Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Te ellened meg én ellenem meg mindenki ellen aki nem ért majd egyet velük
Gyanűs, hogy kamuhír. Nincs két hónapja, hogy a német, a francia és a brit is azt mondta, hogy semmi esély egy közös európai haderőre, sőt ellene vannak mert az aláásná a NATO fennhatóságát Európában. Csak a három nagy ellenezte egyértelműen, még ha egynek kifele is áll a szekérrúdja. Gondolom az USA sem rajongana érte, hacsak nem adják ezt is át neki, mint az európai csapatok irányítását. Az is gyanús, hogy az összeg dollárban van megadva amit fordítani akarnak erre a haderőre, nem hiszem, hogy az EU-ban dollárt szavaznának meg (tudom, át lehet számolni de minek?), és kb a MH költségkeretével összehasonlítható pénzről van szó, ami modernebb technikákkal, jóval magasabb nyugati bérekkel csak töredék ekkora létszámú sereget eredményezne.
Be vannak szarva attól, hogy Trump nyert, aki megmondta nekik, hogy szarik rájuk, meg úgy általában a neoliberális hülyeségeikre. Majd kis szerencsével kitisztul nálunk is a sok Juncker-Merkel-Schultz féle, és nem kell rettegni az új vezetőknek, mert egy értelmes felfogású új Német - Francia kormány rájön, hogy nem fegyverkezni kell, hanem üzletelni az Oroszokkal, Kínaiakkal, illetve az igazi fenyegető problémák az EU országhatáron, és sajnos már azon belül vannak, amihez főleg terror elhárító/karhatalmi erők, és értelmes jogszabályok kellenek.Lehozta az RT is, de ez egyelőre csak egy tervezet és a GDP 2%-át kellene ráfordítani, a másik 2% mellett amit a NATO megkövetel. Az a mostaninak négyszerese elég sok országban.
Csak azt nem értem, hogy Brüsszelben, Berlinben és Párizsban mi fordult ekkorát pár hónap alatt. Hogy mernek szembemenni amerikai gazdáikkal?
Nem volt ez rossz ötlet, mondjuk 30 éve. Most inkább kontraproduktívnak tűnik már számomra.
Lehozta az RT is, de ez egyelőre csak egy tervezet és a GDP 2%-át kellene ráfordítani, a másik 2% mellett amit a NATO megkövetel. Az a mostaninak négyszerese elég sok országban.
Csak azt nem értem, hogy Brüsszelben, Berlinben és Párizsban mi fordult ekkorát pár hónap alatt. Hogy mernek szembemenni amerikai gazdáikkal?
Lehozta az RT is, de ez egyelőre csak egy tervezet és a GDP 2%-át kellene ráfordítani, a másik 2% mellett amit a NATO megkövetel. Az a mostaninak négyszerese elég sok országban.
Miért is tenné?http://karpathir.com/2016/11/23/putyin-meg-sokaig-fenntartana-az-embargot/
"Moszkva a lehető legtovább el fogja húzni az uniós országokkal szemben bevezetett élelmiszerembargó feloldását – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden Moszkvában.
Putyin az Összoroszországi Népfront fórumán, egy kalinyingrádi agrárvállalkozó felvetésére válaszolva mondta ezt..."
Az eddigi amerikai külpolitikával kapcsolatban utóítéleteim vannak, nem ok nélkül gondolom azt a birodalmi expanzív hozzáállásukról, amit. Értem én azt is, hogy nem egyedül a szaudi biztos felelős a nőügyi Ensz hitvallásért, csak részese annak. De most komolyan? Ezek kutyának se nézik a nőket. Jól van ez így szerinted, TE nagyon elfogulatlan?
Jó sokat elért az Ensz, tényleg. Amúgy mit is? Szaudiak nem épp Jemeni eküvőket verdesnek telibe? Az Ensz meg tényleg az a szervezet, ami idővel megoldja lassan az összes problémánkat. Igen. Néha azért irigylem a világnézetedet, nálad minden rózsaszín lehet...Nem jó, de egyelőre nincs jobb. Nemrég még hadseregekkel küldtek egymásnak üzenetet az országok, most meg elérték, hogy legalább egy asztalhoz üljön mindenki. Már ez is sokat számít. Aztán idővel a lehetőségek majd bővülnek lassan.
Jó sokat elért az Ensz, tényleg. Amúgy mit is? Szaudiak nem épp Jemeni eküvőket verdesnek telibe? Az Ensz meg tényleg az a szervezet, ami idővel megoldja lassan az összes problémánkat. Igen. Néha azért irigylem a világnézetedet, nálad minden rózsaszín lehet...