Srácok Montezuma kedvenc építészmérnök sakkmesterünk ! Merre vagy írásaid pl nekem iszonyatosan hiányoznak!!!!!!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sajnos elüldöztékSrácok Montezuma kedvenc építészmérnök sakkmesterünk ! Merre vagy írásaid pl nekem iszonyatosan hiányoznak!!!!!!
Kik? Mivel?
Srácok Montezuma kedvenc építészmérnök sakkmesterünk ! Merre vagy írásaid pl nekem iszonyatosan hiányoznak!!!!!!
Kissé paranoid... Kárpátalja barátunk is vígan írogat, meg Rumcájsz is. A hajuk szála se görbült ebből kifolyólag, akkor nehogy már Montezuma a Nógrádi Györgytől semmivel nem vadabb elképzeléseivel bajba kerüljön...Nem üldözték el, de megijedt a fórum politikai irányváltásától (kelet -> nyugat, új moderátor stb.), ezért úgy érzi, hogy jobban biztonságban van, ha hallgat.
Magyarán fél.
Keményedik a helyzet, ezért lehet nem is alaptalanul.
Nekem is nagyon hiányzik, de lassan mind jobban tesszük, ha a saját problémáinkra koncentrálunk!!!
Egy apróság.De miért és kik vennék elő a Putyin utáni korszakban a szibériai kérdést? Addigra az USA és Oroszország lenyomják Kínát, nem lesz semmiféle "szibériai kérdés".
Nógrádi tanár úr védett személy. Jó szakemberek szókimondó de! Nem véletlenül tanulhatott NATO felső vezető képzőjében.Kissé paranoid... Kárpátalja barátunk is vígan írogat, meg Rumcájsz is. A hajuk szála se görbült ebből kifolyólag, akkor nehogy már Montezuma a Nógrádi Györgytől semmivel nem vadabb elképzeléseivel bajba kerüljön...
Kissé paranoid... Kárpátalja barátunk is vígan írogat, meg Rumcájsz is. A hajuk szála se görbült ebből kifolyólag, akkor nehogy már Montezuma a Nógrádi Györgytől semmivel nem vadabb elképzeléseivel bajba kerüljön...
Na ne már, miért mi fog vele történni ha ideír? Levadássza Mack? Ulippo elrabolja a családját? Béta nyilvánosságra hozza a kompromittáló felvételeket? Panoz beperli? De tényleg mi fog történni?Nem üldözték el, de megijedt a fórum politikai irányváltásától (kelet -> nyugat, új moderátor stb.), ezért úgy érzi, hogy jobban biztonságban van, ha hallgat.
Magyarán fél.
Keményedik a helyzet, ezért lehet nem is alaptalanul.
Kissé paranoid... Kárpátalja barátunk is vígan írogat, meg Rumcájsz is. A hajuk szála se görbült ebből kifolyólag, akkor nehogy már Montezuma a Nógrádi Györgytől semmivel nem vadabb elképzeléseivel bajba kerüljön...
Na ne már, miért mi fog vele történni ha ideír? Levadássza Mack? Ulippo elrabolja a családját? Béta nyilvánosságra hozza a kompromittáló felvételeket? Panoz beperli? De tényleg mi fog történni?
Lehet önvédelmi leckéket kéne vennie Boki-tól.
Nem azt mondtam, hogy nagyobb bajba kerülhet, mint Kárpátalja meg Rumcájsz, hanem azt, hogy ő a saját lélekállapota szerint szerintem fél.
Mindenkinek máshol van az a határ, amely ponton túl eluralkodik rajta a félelem.
Ahol a fórum átlép egy szintet, ott a hatalom beavatkozik (vagy más ) ahogy erre volt már példa. Nem kell túlgondolni ezeket a dolgokat, nyilván senki nem ír le olyan dolgokat amit tud, de meghurcolhatják érte.
Ellenben azt biztosan tudom, hogy igen fontos helyeken is figyelemmel kísérnek minket, egyrészt a nagyon jól rendszerezett információk miatt.
Azt nem mindig tudhatod, hogy mi az az "olyan dolog", amiért meghurcolhatnak. Ez nem mindig konkrét információ vagy adat, ha elég éles a helyzet, már akár "hangulatkeltésért" is meghurcolhatnak!
Pl. leírod, hogy szerinted az USA az összeomlás szélén áll -> azt mondják rá, hogy ez orosz propaganda -> ha elég éles a helyzet, akkor ennyi már elég is, hogy véged legyen.
Az a gáz, hogy nem találom az aktádat.Az mennyire gáz hogy nyíltan Trump párti hozzászólásásokat tettem Facebookon HVG cikkek alá?