Voltam kint mostanában többször is, és én ne vagyok ilyen optimista.
Európa szuverenitása nem létezik. A wannabe De Gaulle Macront is egyből helyrerakták a stratégiai szuverenitás emlegetése után.
Nézz szét - a politkától kedzve, a médián át az oktatásig, minden tele van atlantista megmondóemberekkel/ügynökökkel/hasznos idiótákkal. Így működik a rendszer, így van felépítve. Legyél euszkeptikus párt tagja, egyből bolsevik, náci stb leszel. A thinktankekbe is úgy kerülnek be az egyetemről a libsibolsi aranyifjak, hogy már ott magukba szívták a propit és kondícionálva vannak arra, mit kell vallani, amit követ a pozitív megerősítés, amikor megkapják a zsíros állást/ösztöndíjat nyugaton, majd pár év múlva már szakértőként jelennek meg a médiában, adnak tanácsot döntéshozóknak, vagy ők maguk lesznek azok. Ez egy profin felépített rendszer, aminek felszámolására én nem látok most olyan könnyű ellenszert, amit te írtál.
Erről is írtam már itt, és nagyon érdekes kísérleteket lehet végezni - amikor látsz egy 20-30 éves nyugati propagandistát valmelyik 3-4 betűs NGO vagy ügynökség nevében nyilatkozni, vagy konferencián előadni, kezd el végignézni hol tanult, milyen karrierutat járt be, és kikkel került kapcsolatba.
Sajnos én pesszimista vagyok, és úgy vélem, hogy csak egy kataklizma tudja ezt a rendszert felszámolni.
De adok is egy példát: itt ez a CEPA nevű gittegylet
cepa.org
Elnök és CEO Alina Polyakova
adjunct professor of European studies at the Johns Hopkins University’s School of Advanced International Studies (SAIS)
Johns Hopkins egyetem az egyik libsi darázsfészek, Charles C Gati is itt fészkel.
Szóval a csaj kb 1983-as lehet
Eredetileg orosz, de felsőfokú tanulmányait amerikában kezdte már meg. Tanulgatja a szociológiát amerikai szemüvegen át, szívja magába a fukuyamai faszsgáot, írja a beadandókat, és egyrészt az átadott világnézetből fakadóóan is, azok is egy elvárt ideológia mentén fognak elkészülni, amit idővel magáéva is tesz. Ha ezt vallásos áhitattal teszi, felfigyelnek rá és kiemelik. Feltehetően már ott az Emory-n megtörtént ez. Fulbright ösztöndíj, mesterszak azán PhD és közben gyártja a propit olyan címszóval, hogy jól megkutatják a nagy semmit.
Itt egy tanulmány
http://www.migrationsummerschool.co...gration-Nationalism-and-European-Identity.pdf
2012-ből, amikor PhD-t nyomja a Berkeley-n. Érdekes a címe is: Európai integráció, nacionalizmus és az európai identitás.
Ha itt nem az elvárt dolgokat írná, akkro vajon ma ott lenne ahol van? Ez vajon tudomány, hogy gombhoz a kabátot gyártjuk a 'tanulmányokat' az ideológia alátámasztására? Ugyan
Lányka robotol, térdel itt-ott (szemrevaló, valljuk be), a közös ügy áhitatos vallása és a mélytorkozásra való hajlam Kamalát egyenesen az alelnöki tisztségbe repítette, szóval megéri.
2016-ra aztán kész a kisasszony, kinevelték, és berobban. Szereplések, cikkek olyan szennylapokban mint The Atlantic, Foreign Affairs, és zsíros pozik egymás után a különöző NGO-knál.
Így működik ez: a kis Alinától kezdve Julian Röpckén át von der Leyenig vagy Bill Gatesig ez egy hálózat. Ez szövi át a nyugati világot. Akár a Bilderberg csoport találkozóin résztveőket vizsgálod így meg, akár a Müncheni Biztonságpolitikai Konferencia előadóit, akár a Guardian újságíróit, az EP tagjait, mind valami hasonló utat járnak be.
És pont emiatt amit te vízionálsz, az nem fog bekövetkezni, mert a német, olasz, francia triónál is pontosan ilyen alakok húzogatják a drótokat. Amint egy olyan külső erő, ami nem velük egy követ fúj, elérné a kritikus szintet, azonnal indul a riadólánc, és kivégzik. Legyen szó akár Kennedyről, akár Haiderről, akár AfD-ről, akár Ulfkottéról, a szint és színtér nem számít, lecsapnak.
Ebben a rendszerben Franciaország, Olaszország, Németország, CDU, SDP, EP csak látszólagos entitások, hogy a birkanépnek adjanak egy kapaszkodót. Valójában ezek nem léteznek, mert amint a pszeudólétezésük testet öltene és a kialakult világrendet (rules based world order) veszélyeztetné, visszaterelik a megfelelő mederbe.
Házi feladat:
A Kagan-Nuland klán által gründolt ISW (manapság sokat hivatkozzák őket a háború kapcsán) napi jelentéseinek összeállítójának vizsgálata:
4 éve pizzás, 5 éve síoktató, aztán 9 hónap genderaktivistáskodás után egy 4 hónapos védelmi elemzői gyorstalpaló után máris munkába állt. A Gestapo és az NKVD sítva könyörögne a receptért.