[BIZTPOL] A nagy sakktábla

Status
Not open for further replies.
törökök 3 milliárdot kapnak a menekültekért.. Ki fogja ezt a pénzt kontrollálni? Ki fogja őket számon kérni, ha nem tartják a szavukat? Honnan lehet tudni, hogy azt a menekültet nem a törökök lökték át a határra?

És akkor cserébe elkezdik a csatlakozási tárgyalásokat.... Ezek tényleg ennyire hülyék, vagy súgnak nekik?

Szerintem az EU-nak becsengettek.

Hogy ne jöjjön több migráns befogadjuk az országot amelyikben éppen vannak, így már nem lesznek migránsok, mivel EU-n belül lesznek.
Zseniális.

Még:
a görögökkel a Natóban se nagyon barátkoztak meg, mi lenne, ha már az Euban is barátoknak kellene lenniük? ?
Örök görögtörök barátság....

Egy igazi sakktábla.

12310430_1711216999096799_3936908934318498032_n.jpg

12273551_1711217295763436_6793323962895800575_o.jpg

12316140_1711216915763474_8968182918199352419_n.jpg

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1711216915763474&set=a.1711216909096808.1073742058.100006255454455&type=3&theater

Hogy ne jöjjön több migráns befogadjuk az országot amelyikben éppen vannak, így már nem lesznek migránsok, mivel EU-n belül lesznek.
Zseniális.

Azért ne rohanjunk ennyire előre. Egyrészt a 80 millió török kérdéssel azért még Brüsszelben is tisztában vannak. Nem hiába húzzák és nyújtják a csatlakozást az EU vízfejei. Kivételesen még ők is tudják, hogy ez nem lenne jó (a francba az antanttal, hogy annak idején képtelenek voltak elvenni a Boszporuszt a törököktől. Most nem lenne probléma, 1% európai terület miatt van ez az egész) másrészt a felvételüket az EU tagállamainak is meg kell szavazni. Kíváncsi lennék, hogy pl Bulgária vagy Görögország lakossága igent mondana e. Nem hiszem, de még azt sem, hogy pl mi megszavaznának.

Ha a törökök lezárják tényleg a Boszporuszt, az egyértelmű út lesz afelé, hogy jobb esetben csak egy török-orosz háború, rossz esetben egy WW3 kezdődjön, nem is oly sokára. Törökországgal semmi bajom nem volt 2 héttel ezelőttig, de ha miattuk tör ki a bajság, akkor itt és most megátkozom őket mindörökre!

Ha a törökök lezárják tényleg a Boszporuszt, az egyértelmű út lesz afelé, hogy jobb esetben csak egy török-orosz háború, rossz esetben egy WW3 kezdődjön, nem is oly sokára. Törökországgal semmi bajom nem volt 2 héttel ezelőttig, de ha miattuk tör ki a bajság, akkor itt és most megátkozom őket mindörökre!
Az "Unconfirmed" azt jelzi, hogy valószínűleg csak egy újságíró fantáziája tört ki a karámból és nem az Erdogan nevű ökör.

Nagyon bízom benne, mert ha mégis meglépi, azt szerintem nagyon nagy bajjal járna, olyannal, amit már mi is a saját bőrünkön éreznénk meg. Marhára nem vagyok nyugodt, tényleg azt érzem, a családommal játszik pár gyökér politikus, meg üzletember...

Na végre !
Az orosz fougyészség nemkívánatosnak minosítette Soros két civil szervezetét(alapítványát) az Open Society Foundations és OSI Assistance Foundation-t. Szarkevero tevékenységuket nem folytathatják tovább Oo teruletén.

Bizony, nekem is ez a Török-Kurd belső, meg egy leendő Török(EU)-Orosz katonai szembenállás ugrott be. Csak ismételni tudom magam, hiányzik mint egy falat szar...

A mai párizsi klíma csúcson késett Putyin a kozos fotózásról , hogy ne is lássa Ordog-ant.

Nem csak arról van szó, hogy egy kicsit melegebb lesz. Nem csak néhány aszályról, és néhány újabb viharról…
3 komoly billenőpont szélén egyensúlyozunk, amelyből ha csak egyen is átbillenünk, felborulhat a bioszféránk törékeny egyensúlya. Ha ez megtörténik, akkor olyan szabályok szerint kezdhet működni a klimatikus rendszerünk, amelyről jelenleg semmi tudásunk nincs. Az ember földi létezésének fizikai feltételei kerültek komoly, látható távolságon belüli veszélybe.
https://www.youtube.com/watch?v=KOk_zmOG5yc

Az USA végső terve a nagyvállalatok hatalmának bebetonozására (Wikileaks akták)
https://www.youtube.com/watch?v=89eyQLsqdUQ

Már átbillentünk.

Így van, '77 -ben a CO2 szint esetében. Csak figyelemfelkeltés céljából tettem be, hogy mindezekből következően igen érdekes geopolitikai dolgok fognak bekövetkezni közép- és hosszútávon egyaránt.

Status
Not open for further replies.