<blockquote rel="2ndt">"Az a rasszizmus és nacionalizmus fogja agyonnyomni, mint természetes ellen reakció, amit annyira el akartak vele kerülni..."
Ez valahol nemcsak torvenyszeru, hanem vegtelenul szomoru is.
Az a baj a liberalizmussal, a rasszizmussal, nacionalizmussal, hogy mind az idiotak igenyet szolgalja ki olyan kornyezetben, ahol mar nem evolucios kenyszer az eloiteleteken alapulo gyors donteshozatal/velemenyhozas.
Szomorú. Az. Tényleg. Én már csak túl szeretném élni, lehetőleg úgy, hogy az én utódaim maradjanak meg a végén, ne a másé. Hogy miért? Mert hiszem, hogy az viszi előre a világot, ha olyan egyedek maradnak fent, akik úgy nevelkednek, szocializálódnak, hogy a munka és az általa elérhető fejlődés az életük célja, s ismernek és használnak is félelem nélkül, olyan szavakat, mint a kérem, és a köszönöm.
Ha mi megyünk a történelem süllyesztőjébe, és az agresszív, "domináns" példányok maradnak fent, abban szerintem sok köszönet nem lesz, s az emberi civilizáció majd egy olyan kanyart vesz, ahol lassan visszatérhetünk a Cro-Magnoni emberhez, mert az nagyobb, erősebb, s még agresszívabb, mint a mostani modern ember. Egyes kisebbségeinknél már így is lehet látni, hogy a legnagyobb termetű, leghangosabban, és legtöbb testbeszéddel "kommunikáló" egyed a falkavezér.
Ezt azért talán valahogy csak el kéne kerülni, hogy globális szinten ide jusson az emberiség, itt a nagy finomkodás közepette, nem?
</blockquote>
Én is így vagyok az a cél hogy mi éljük túl, de az a nép az ember aki saját érdekeiért nem képes harcolni. Gyenge és törzs fejlődés szempontjából nem kívánatos.
Történelem tanulsága szerint az Indoeurópai nyelvek és kultúrák mellett az Ázsia kultúrkör ami a világba dominált. Pl Ókorba valója ők voltak csúcson.
Most megint próbára vagyunk téve, ennyi. Ha elbukunk maják és inkák sorosára jutunk.
Tévedés nem essék nem az arabok és más hasonlók gyűrnek le majd minket. Hanem saját ostoba eszmerendszereink.