[BIZTPOL] Afrika

Ha a helyzet úgy hozza, a szóban forgó fegyveres csoport az alávaló gaz terroristák gyülekezete.

Ha meg úgy, akkor hős szabadságharcosok, és odaadó szövetségesek.
ennél is bonyolultabb szerintem. Én már nem is értem egy ideje.
Amikor már nácik állnak ki Izrael mellett, balos, woke, lmbtq-ok meg olyan ideológiának szurkolnak, aki
2 perc alatt likvidálná őket...
Fasseérti

A bibi az hogy a franciák pl több mint 10 éve hajkurásszák a tuaregeket a "T"- elleni háború keretében....
Most meg kiderült hogy az ukránok szövetségesei a lefejezősökkel együtt ( Szudán,Niger,Nigéria,stb). Mi több, ők képzik ki és koordinálják öket.
Haftar tábibáról ne is beszéljünk...
Ugye, ugye. Mennyivel egyszerűbb világ volt, amíg Britannia nagy kegyelmében megmondta, hogy most ő, vagy ő az ellenség és lőn :D :D (OK, Afrikában meg még ott voltak a franciák, belgák etc....)

Hogy nyilván önként és dalolva, minden külső kényszer nélkül.
(nem)
Már megint fasságot írsz. Kib@szták a francúzokat,mert azok ide is,meg oda is játszottak,és jó szokásukhoz híven közben üveggyöngyöket dobáltak nekik az ásványkincsekért. Ez a módszer gondolom ismerős,a ratyi angoloktól.

Már megint fasságot írsz. Kib@szták a francúzokat,mert azok ide is,meg oda is játszottak,és jó szokásukhoz híven közben üveggyöngyöket dobáltak nekik az ásványkincsekért. Ez a módszer gondolom ismerős,a ratyi angoloktól.
Pár száz évig minden kultúrnép ezt alkalmazta, mindenki legnagyobb megelégedésére :D
De mivanmivan, most meg fekete-párti lettél? Komolyan egyre nagyobb itt a fölfordulás :o :D

Túl későn a nagy földrajzi felfedezésekhez, és túl korán a világűréhez :D

Ezzel nem csak te vagy így, hogy sokak mások, köztük én is :D
Ne is mondd, ne is mondd kérlek
113_rd.jpg
7449_slice.jpg.webp

• Imádom
Reactions: Mark1993

Merényletet kíséreltek meg Abdel Fattah al-Burhan szudáni elnök ellen. A tábornok életben maradt. A támadást FPV drón segítségével hajtották végre.

A lázadókat ukrán oktatók képezik ki az UAV-ok használatára.

ip3BD7PuB5mmv2-Nj2-SofTcKKcm9qtcuSYGkhQaq9CuO7Y3Y3cXIz_ohZw3iKLJUrWBozyMEApJobF-lm9Q_6Xo.jpg

Fordítva ulsz a lovon. Az ukránok pont al-Burhan szovetségesei és az orosz-/wagnerbarát lázadokát nyírják. :oops:

Összefoglaló a Maliban történtekről...

Ukrán meló

Mali...

Vajon ki indította a drónokat?

Mali...
Mégsem csak beduinok?

• Tetszik
Reactions: Pogány and megazez
Mégsem csak beduinok?
Ott is olyan szakértők osztják az észt a sajtóban mint itt. Még az ukrán szál sem biztos (fotók ide vagy oda).