Akárkik hozták létre, minket eltapostak volna, ha nem "térünk meg". A római rabszolgák és többnyire alsó osztálybeliek és bevándorlók misztériumvallásából addigra már egy harcos germán fegyverrel térítő vallás lett, Deus Vult stb.
Jóhogy!

Akárkik hozták létre, minket eltapostak volna, ha nem "térünk meg". A római rabszolgák és többnyire alsó osztálybeliek és bevándorlók misztériumvallásából addigra már egy harcos germán fegyverrel térítő vallás lett, Deus Vult stb.

Lassan újra kell kezdenünk a keresztes háborúkat! Olyan szinten van kitéve a keresztény vallás, valamint a fehér ember üldöztetésnek, hogy ideje volna! Ha a pápánk PÁPA lenne....
Hidd el az ésszel rendelkező római katolikusok számára is az.Görög katolikus vagyok, számomra a ti pápátok nem több egy megtévelyedett szektavezérnél.

Lassan újra kell kezdenünk a keresztes háborúkat! Olyan szinten van kitéve a keresztény vallás, valamint a fehér ember üldöztetésnek, hogy ideje volna! Ha a pápánk PÁPA lenne....
Hidd el az ésszel rendelkező római katolikusok számára is az.![]()
A görög katolikus is kereszteny nem? Nektek ki a pápátok?Görög katolikus vagyok, számomra a ti pápátok nem több egy megtévelyedett szektavezérnél.
Ezt kifejtenéd? mi a baj a mostani pápával? szembe megy az Biblia tanításaival vagy mit rosszat követ el?Hidd el az ésszel rendelkező római katolikusok számára is az.![]()
A görög katolikusok a római katolikus egyház része, rítusban és liturgiában különböznek (meg még egyebekben). A főnök a római pápa...A görög katolikus is kereszteny nem? Nektek ki a pápátok?

Az a baj vele, hogy követni próbálja a názáreti tanítását.Ezt kifejtenéd? mi a baj a mostani pápával? szembe megy az Biblia tanításaival vagy mit rosszat követ el?
En tudtam. A kerdesem Ooorky-nak szolt aki azt írta a TI pápátok. Ki az övé?A görög katolikusok a római katolikus egyház része, rítusban és liturgiában különböznek (meg még egyebekben). A főnök a római pápa...![]()
Az a baj vele, hogy követni próbálja a názáreti tanítását.
És mi a baj azokkal a tanításokkal?Az a baj vele, hogy követni próbálja a názáreti tanítását.
Vagyis azért utálják a keresztények mert keresztényként akar élni. Értem.Az a baj vele, hogy követni próbálja a názáreti tanítását.
A kereszténység eleve egy túlburjánzott, mutálódott zsidó szekta.Görög katolikus vagyok, számomra a ti pápátok nem több egy megtévelyedett szektavezérnél.
Nem is ez a papa, ez csak egy helyettes, az igazit felreallitottak. Ez egy dublor, szinesz, nem papa.Semmi baj a pápánkkal - vallási szempontból. Ahogyan viszont a keresztény-üldözést tekinti a világban, azzal NEKEM van bajom. Nem szeretnék mártír lenni.
A kereszténység eleve egy túlburjánzott, mutálódott zsidó szekta.
Végülis 2/2 próféta, 10/10 parancsolat és 1/2 szent könyv zsidó a kereszténységben.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..