Katonai puccs van Maliban. Az elnököt és a miniszterelnököt elfogták.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát Afrikában nagyjából ez a hivatalos ügymenet.Katonai puccs van Maliban. Az elnököt és a miniszterelnököt elfogták.
hát végülis ez is egy választási formaHát Afrikában nagyjából ez a hivatalos ügymenet.
Katonai puccs van Maliban. Az elnököt és a miniszterelnököt elfogták.
Mostanában a franciák elég sokat bénáznak ezekkel a katonai puccsokkal.....Már megint? Úgy két hónapja volt ott a legutóbbi, nem?
Helló, Afrika! Megjött Orbi Baba!
100 ezer adag koronavírus-vakcinát ajándékozunk a Zöld-foki Köztársaságnak
Magyarország 100 ezer adag koronavírus elleni oltóanyagot ad a Zöld-foki Köztársaságnak - közölte Szijjártó Péter csütörtökön Lisszabonban.www.portfolio.hu
Miért teszünk szivességet Portugáliának?
Jó, de vmiért úgy döntöttünk odaadjuk. Annak mi az oka?? Mehetne máshova is. Az tuti a portugál szocik a balos táboron belül azon kevesek közé tartoznak, akik már többször igyekeztek velünk konstruktív kapcsolatokat kialakítani.Valahová el kell passzolni, Európában a Pfizer zsebéből fizetett médiakampány után már kb. beadhatatlan.
A Zöld-foki Közt. független állam, nem része Portugáliának. - Igaz, jó kapcsolatokat ápol a volt gyarmattartójával...Helló, Afrika! Megjött Orbi Baba!
Magyarország 100 ezer adag koronavírus elleni oltóanyagot ad a Zöld-foki Köztársaságnak - közölte Szijjártó Péter csütörtökön Lisszabonban.www.portfolio.hu
A Profi c. film nem erről szól?Miből gondoljuk azt hogy ez volt a valódi készlet, inkább csak ez szerepel a képeken, illetve ez nekem inkább csak a személyes cuccainak tűnik esetleg egy célzott likvidáláshoz szükségeshez.
Ezt a franciák úgy csinálják általában hogy ha az adott gyarmati kormány nem úgy csinálja a dolgokat ahogy az elvárható ( túl jóba lesznek az oroszokkal mondjuk) akkor elővesznek a hadseregen és titkosszolgálaton belül egy francia iskolában képzett tisztet aki majd elvégzi a piszkos munkát, vagy legalábbis elviszi érte a felelősséget, az ilyen acélgolyóval megáldott krapekok mint ez meg megszervezi ezt és ha balul mennek a dolgok akkor van B terv hogy ők maguk likvidálnak.
Az hogy lebukott, és ezt a hírt boki hozta, két dolgot enged feltétezni. Az oroszok jobban bent vannak mint gondolnánk, és sikerült egy valódi szervezkedést meggátolni, vagy ez még csak egy erősebb üzent volt a KAK vezetés számára és azt akarták hogy lebukjon. +1 úgy gondolta hogy szerencsét próbál és anyagi megfontolásból saját magának kezdett el dolgozni, ugye ha az általa támogatott lázadószervezet elfoglal értékes területeket az jó pénz.
Érdekesség hogy a szomszédos Kongói Demokratikus Köztársaságból éves szinten 180 milliárd dollárra becsülik a feketén külföldre vándorló földből kitermelt javak értékét. Azért így könnyű volt Belgiumnak ilyen jó kis vagyont felhalmozni, ha belegondol az ember
Tudom. De a lortugáloknáll hiány van oltásból, ők nem tudnak segíteni, nekünk nem gond.A Zöld-foki Közt. független állam, nem része Portugáliának. - Igaz, jó kapcsolatokat ápol a volt gyarmattartójával...
Értem én, de az sem jó, hogy mi megvesszük, aztán meg elosztogatjuk - mert valószínűleg ez lesz a sorsa a kínai és a ruszki vakcináknak is. Nálunk is lenne helye a pénznek, mert sok nyugdíjas már az almát sem tudja megvenni. Sőt, az aktív korúaknál sem rózsás a helyzet, mert a Polgármesteri Hivatalban dolgozó volt osztálytársamtól tudom, hogy 1 év alatt duplájára nőtt a szociális /ingyen/ ebédet igénylők száma... - Szóval inkább eladni kéne nem elosztogatni...!!!Tudom. De a portugáloknál hiány van oltásból, ők nem tudnak segíteni, nekünk nem gond.
Van valami kapcsolatunk ujabban a Zold foki szigetekkel. Parszor mar szerepelt a hirekben, valami vizugyi problema miatt vettek fel velunk a kapcsolatot par eve es ez tovabbfejlodott mas teruletekre is azota ha jol tudom. De mindenre mar nem emlekszem, a lenyeg hogy jo a kapcsolatunk veluk.Helló, Afrika! Megjött Orbi Baba!
Szóval sok pénz van a háttérben!Van valami kapcsolatunk ujabban a Zold foki szigetekkel. Parszor mar szerepelt a hirekben, valami vizugyi problema miatt vettek fel velunk a kapcsolatot par eve es ez tovabbfejlodott mas teruletekre is azota ha jol tudom. De mindenre mar nem emlekszem, a lenyeg hogy jo a kapcsolatunk veluk.
Azt en nem tudhatom, amugy egy hott csoro orszag, Szijjarto is volt ott ha jol remlik valami migracios ugyben, dicserte oket. Lehet valami kiindulo pozicionk Afrika, Del Amerika fele a hely szerintem.Szóval sok pénz van a háttérben!
majd rájönnek mennyivel jobb volt francia elnyomás alatt élniHogy ez a kivánság honnan a szarból jött??
Hat, ha tippelned kellene, kikre tippelnel...?@kamm
Kérdezted mit tudok a Mali helyzetröl, ez a legújabb hír: Francia ellenes tüntetés Bamakoban az Orosz nagykövetség elött, azt követelik hogy a Franciák hagyják el Malit és Orosz beavatkozást akarnak
Hogy ez a kivánság honnan a szarból jött??