Úgy látom "felzárkózik" a hírszerzés is...
---
"A képkockákon a CIA egyik alkalmazottja, egy 36 éves spanyolajkú amerikai nő, Mija beszél arról: büszke arra, hogy az Egyesült Államok egyik legfontosabb szövetségi hírszerző szervezeténél dolgozhat. A reklámfilmben Mija magát az Y generációhoz tartozó "ciszneműként" írja le (olyan személyként, aki "azonosul a biológiai nemével").
..
Elmeséli, hogy generalizált szorongásos betegséggel küszködik, régebben úgynevezett imposztor-szindrómában is szenvedett, de ma már "nem hajlandó elfogadni azokat a téves patriarchális eszméket, amelyek meghatározzák, hogy egy nő mi lehet, vagy minek kellene lennie". A generalizált szorongásos betegség (GAD) azt jelenti, hogy a beteg irreális szorongással reagál a mindennapi élethelyzetekre.
"Színesbőrű nő vagyok, anya vagyok, milleneumi cisznemű vagyok" - mondja a CIA folyosóin sétáló Mija. A videón beszél arról is, hogy szerinte - mint fogalmazott - "interszekcionális", azaz a különböző személyes jellemzőihez kötődő hátrányos megkülönböztetés éri őt a társadalomban."
"Színesbőrű nő, milleneumi cisznemű vagyok."
kuruc.info