Én is ezt írtam pár hete. Az USA elitnek (akik között szerintem több nemzet fia is megtalálható,kisebb nagyobb arányban) megszűnt a tér, mivel a jelenben uralt, lassan se biztosan bajba kerül.Inkább csak csapdában vannak, mert ez a felső vezető réteg (deep state vagy kinek mi tetszik) nem tud hová továbbálni.
Nincs már több leuralható és belakható terület, mint a XIX. században. Legfeljebb Patagonia, vagy belső Ázsia esetleg Ausztrália kietlen vidéke jöhetne szóba. Azonban ha meg is kapnák valami csoda folytán, mint írtam volt, már nem lenne idejük egy új birodalom felépítésére. Sem idő, sem dolgozó ember nem lenne már egy ilyen projekthez.
Így marad a jelenleg uralt lokalitás (azaz USA). Ebből kell a legtöbbet kihozniuk.
Szerintem elpusztulni ők sem akarnak, meg azt sem, hogy 100 évig egy bunkerben éljenek, kiszolgáltatva holmi pszichopata őrző-védő zsoldosoknak. Erre tekintettel, ha az orosz nem rogyik össze egy két éven belül, felveszik a nyájas arcukat és úgy tesznek, hogy belemennek egy globális szeressük egymást gyerekek sokszereplős játékba, aztán a háttérben, jó angolszász szokás szerint a feleket egyenként levadásztatják - persze - egymással. Na, ez még össze is jöhet nekik és akkor megint lesz száz évük a globális hatalomban.
Igen, a kínai egy nagyon nackó és rasszista népség (ez nekünk is rossz hír). Senkit sem fogadnak be, sőt maguk között is különbséget tesznek, hogy ki milyen vonalhoz tartozik.Ugyanis a sorban következő leuralni való birodalom Kína lett volna, csakhogy a gőg baromira nem engedte eljutni a tudatukig, hogy a sárgák full xenofób népség.
Igen, ez megy most. A sok think-tank által adott tanácsok közül kellene kiválasztani, hogy melyik irány a jó. Csak hát egyesek annyira gyűlölik az oroszokat, mások a németeket, a többség a kínaiakat, hogy nem bírnak megegyezni az irányba, amíg a valóság be nem kopogtat a mélyen lefüggönyözött szalonjuk ajtaján. Oszt, aztán hoznak egy hirtelen döntést, amihez végképp nem szoktak hozzá, lévén, hogy a világban nagyjából az történt amit terveztek. Most meg lassan ők futnak az események után. Szerintem a NS2 megnyitása a németek részéről egy ilyen nem várt mesterlépés lenne.Szóval most kapkodás van, mert egyre több a kudarc (lásd Kazahsztán...), ráadásul Európa is a leszakadás jeleit kezdi mutatni.