A könnyű abortusz lehetősége nélkül, most kb 3x annyi fekete lenne az usa ba mint azzal hogy könnyen hozzáférhető. A fehér nők jóval nagyobb arányban használnak fogamzásgátló módszereket, és egyéb kulturális okok miatt is. A fehérek megoldanák a dolgot, ha mást nem elutaznának olyan helyre ahol elvégzik a beavatkozást , lévén nagy átlagban jobbak az anyagi lehetőségeik, meg a jómódú feketék is, de a csóró gettólakó fekete, vagy legyen az bármilyen származású nem fogja tudni megoldani ezt, tehát csak kb megtripláznák a mély szegénységben és bűnözésben élők számát. Nagy ötlet.
Az hogy valaki egy idióta selejt nem származás kérdése, a legtöbb fekete ismerősöm 1000x normálisabb mint ezek a "woke" idióták. Jó mondjuk ők afrikaiak..... nem mosták át az agyukat.
Ez egy nagyon mellőzött hír, pedig nagyon jelentős, ez az amit már többször is mondtam többed magammal, és az atlantista volna folyamosan hitetlenkedett, de igazából az a vonal is aki szerint az amerikaiak tönkre akarják tenni európát.
Igazából dehogy akarják, nekik egy könnyen irányítható, és jól működő gyarmat kell, viszont annyira jól sikerült az idióták hatalomba juttatása hogy ezek már önszorgalomból ennyire hülyék Európában és önveszélyesek, ezzel tönkretéve nemcsak saját magukat, de azon státuszukban is hanyatlanak mint az usa erőtere. Amennyiben a szolgáltatásokkal mesterségesen felfújt ( és ezentúl az európai ipar leállásával kiegészítve) világgazdasági részesedése az atlantista világnak csökkenni kezd akkor csökken a dollárforgalom, amit tovább erősít a nagyon erős bizalomvesztés a nyugattal szemben, és ennek hatására meginduló egyéb elszámolási módszerek beindulása. Ez esetben csökken a kereslet a dollár iránt, annak értéke csökken, hiába nyomtatják nem tudnak érte terméket venni mert akik szállítják nekik azt fogják mondani ezentúl nem csak dollárban, de a saját, vagy egyéb pénznemekben akarnak ellenértéket kapni (Ez még nagyon távoli jövő, de a folyamat beindult, és láthatóan megijedtek amerikában), Most utólag szerintem nagyon bánják az elmúlt évek esztelen dollár nyomtatását, mert ha a lavina megindul akkor ez a távoli jövőbeni forgatókönyv nagyon gyorsan a jelen valóságává válhat.
Lehet hogy az ukránok kitartanak a csatatéren, de a gazdasági csatatéren a nyugat veszteségei túl nagyok.
Egy kicsit elégtételt ad hogy az lett amit gondoltam, viszont kurvára nem örülök neki.
Kíváncsi vagyok ha jön a republikánus törvényhozás, ami nagyon valószínű hogy jönni fog, azok logikusabbak lesznek, vagy azok még Kínának is nekimennek, ha már lúd legyen kövér.