Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Elárulom neked, hogy hogy keletkezik a "hollywoodi mosoly":Jo amerikai szokas szerint ez is egy ossznepi program volt, a WWII körül került fókuszba az oral hygiene, es egy nagy lokessel gyakorlatilag megoldottak az egeszet 10-20 év alatt.
A hollywoodi mosoly nem csak Hollywoodban elerheto, hanem pl itt a sarkon, es itt koronat sem ugy raknak fel, hogy utana meg 3x kell visszamenni igazitani.
Börtönbe? Miért kéne börtönbe mennie? Nincs büntetőjogi felelősség, ha szarul végzi a munkáját ha nem.Nem lemondania kell(ene), hanem börtönbe mennie.
Amerikai pénzügyminiszter lehet a BlackRock vezérigazgatója
Amerikai pénzügyminiszter lehet a BlackRock vezérigazgatója
A Blackrock az USA és a világ legnagyobb vagyonkezelője.magyarjelen.hu
Te mennyire egyszerű vagy, hahaha.Elárulom neked, hogy hogy keletkezik a "hollywoodi mosoly":
kihuzatják az összes fogukat és beültetnek valami mű porcelán szarságot és azzal villognak.
A fehér ember foga alapjában sárgás, nem teljesen fehér.
A fekáknak van eredendően fehér foguk.
A fogaidat mosod normalisan, akkor max a kávétól lesz sárgás, viszont azt is - és esetleg a genetikailag sargasabb fogszunt is - ellensulyozhatod normalis feheritessel.Az UV-s fogfehérítés pedig orvosilag ellenjavalt, tönkreteszi a fogakat.
Persze, totál gáz lesz. Sőt, rosszabb, a Chase fejét (J. Dimon) akarja kereskedelmi minisztermek. Egyre vadabbak az otletelesek...Ennyit arról, hogy Trump valami változást hozna.
Ez a fazon az ESG pontszám kitalálója, ha valaki nem tudná.
Avagy qrvara nem akart visszalépni... Rasegitettek kissé, majd amikor vonakodott, akkor kiadták a SM bejegyzést a visszalépésről és szépen "rendkívül gyorsan" eltüntették a kampányútról, mondván beteg lett.Lehet totálisan és véglegesen megzakkant az öreg.
Ugyan. Egy warmongering oregember volt, nyilt duhrohamokkal. En kedveltem, de nala nagyon beakadt az 1980-as amerikai vilagnezet, koze nem volt mar a vilaghoz, amikor elindult.Amióta Trump felborította az LB tagjainak megválasztási szokásait azóta vannak gondok. Előre megmondták hogy baj lehet belőle és az is lett. Ha valaki nem értené: McCain például kőkemény rep volt és mégis védte a demokráciát.
Szerintem már ott látszott, h mire készülnek, h ennyire koránra rakták az első vitát.Avagy qrvara nem akart visszalépni... Rasegitettek kissé, majd amikor vonakodott, akkor kiadták a SM bejegyzést a visszalépésről és szépen "rendkívül gyorsan" eltüntették a kampányútról, mondván beteg lett.
Ahogy TC is mondja, soha nem láttam még, hogy a leviathan (a deep state, az igazi háttérhatalom) így megmutatta volna magát. Qrva nagy káosz és öldöklés mehet a DRats köreiben, ha a szörny rakenyszerult, hogy így kilépjen a fényre és ilyen brutálisan és láthatóan beavatkozzon.
Ezek után nem zárok ki egy másik Trump elleni erőszakos akciót sem; teljes a pánik a leviathannal.
Mas is ezt gondolja, de ez a nyilt, brutalis beavatkozas teljesen szokatlan, en a Kennedy-gyilkossag ota nem tudok ilyesmirol:Szerintem már ott látszott, h mire készülnek, h ennyire koránra rakták az első vitát.
szerintem azt látták ,hogy Józsival tuti bukó 2024....ergó nincs mit veszteniük....bedobják a "nőt" aki legyőzheti a gonosz férfitMas is ezt gondolja, de ez a nyilt, brutalis beavatkozas teljesen szokatlan, en a Kennedy-gyilkossag ota nem tudok ilyesmirol:
Azt ertem. Az eljaras meroben szokatlan. Ilyen nyiltan es brutalisan nem szokott a szorny megjelenni, mindig elbujik valami szinjatek mogott.szerintem azt látták ,hogy Józsival tuti bukó 2024....ergó nincs mit veszteniük....bedobják a "nőt" aki legyőzheti a gonosz férfit
Na már megy az érzékenyítés a Reuters/Ipsos oldaláról, avagy egy 1800 fős minta alapján azt hozták ki, hogy Kamala 44-42 arányban vezet Trumppal szemben
Hat persze, egyetlen nap alatt forditott 3-4%, meg kampany nelkul. Ugyan mar, ezt ki hiszi el?Biden szerda este beszédet mond a TV-ben. Harris 2 ponttal vezet Trump előtt. Irja Die Welt.