Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kína kapcsán azért felhívnám a figyelmet, hogy a legtöbb eladott autótípus Kínában egy Tesla. Musk pedig Trump legnagyobb támogatója.A német gazdaság nem fog jól járni, így mi se. A keleti nyitással mi lesz? Kina lesz a fő célpontja Trumpnak, külön magyar gazdasági csomag, bárcsak, de meglepne.
Meglátjuk , legyen így.Kína kapcsán azért felhívnám a figyelmet, hogy a legtöbb eladott autótípus Kínában egy Tesla. Musk pedig Trump legnagyobb támogatója.
Sztem céltalan vámhaborúzás helyett, célzott csapások és megegyezés várható, ami javítja az amcsi külker mérleget.
Hasonlót várok Európa felé is, de itt gyengébb poziból tárgyal Európa.
Magyarország
Ahogy Kína az Uniós buntetovámokra célzott országspecifikus választ adott. Azaz azoknál az államoknál állította le, lengette be a befektetések leállítását akik megszavazták a vámokat, így minket nem érint, sztem Trump Baby sem felejtette ezt el.
Mit mondtak a dem. barátaid?...Amerika választási történelme során.
Ne hazudjunk azonnal, ez nagyon snassz, peon szokas.
Semmit. Az élőzenés hely már zárva volt, egy kozeli oldschool pubba viszont letargikusan érkeztek utánam rögtön a környékbeli kocsma-ertelmisegiek (=alkimo bolcsesz-vegzettseguek, szettetobalt 'muveszek' stb), ők is nézték — mind kerülte a témát. Kb 15 perc és egy pilsner után meguntam és hazaballagtam aludni.Mit mondtak a dem. barátaid?
És van még a Képviselőház. Miért kell ez? Ők hagyják jóvá a zsét az elnök progijaihoz. Ha nincs meg, akkor csak (azért ez is széles körű) elnöki rendeletekkel tud kormányozni.
Egy buzi ide vagy oda, amúgy ki is lehetett volna utasítani....., persze értem hogy nem a személy hanem a politika a lényeg de az legalább erős üzent lett volna, egymás felszopása helyett várom a kettős adózásról szóló egyezmény újranyitását.... azt legalább érezném a bőrömön, ha már tovább úgyis nőtt a keleti rizikó kockázata, meg majd az iráni balhéval a tengeri szállítás ára még tovább emelkedik.A szenátust is megszerezték a Republikánusok. Már kétfős többségük van és még valszeg egy PA meglesz.
Miért fontos ez?? Az elnöki személyi kinevezéseket a szenátusban kell jóváhagyni. Ez nemcsak a belföldi miniszterek, apparátus embereit jelenti, de a nagyköveteket is.
Bye-bye Pressman!
LIVE
A szövetségesség elsősorban nem szimpátia kérdése.Az biztos, hogy a megszokott szövetségeseit lecseréli/te.
De persze a kampány, az kampány.
Lehet, amikor a konkrét apparátus cserekor részleteiben megtudják a dolgokat, akkor módosítanak.