Nem mi nem találtuk velük. Minden próbálkozásunk ellenére ők nem találták velünk. Nem is akarták! Totálisan érdekeinkkel, kultúránkkal és meggyőződésünkkel ellentétes dolgokat parancsoltak meg nekünk. Aztán meglepődtek, hogyhogy nem engedelmeskedünk, hiszen csak le kellene köpnünk őseink sírját aztán meg tönkretennünk a gazdaságunkat, ahogy a többi európai szolgájuk teszi.
Nulla esélyünk volt a degenerált elmebeteg woke demokratákkal bármilyen kommunikációra. Ők nem is kommunikáltak velünk, semmilyen kommunikációra nem voltak hajlandóak. Közölték a parancsaikat és ehhez az arroganciához ragaszkodtak mostanáig jottányi változtatás nélkül.
Most majd jön a vénségére a valósággal kapcsolatát elvesztő Orbán pofáraesése, amikor Trump ellentmondást nem tűrő udvariassággal "megkéri" arra, amit demokraták parancsoltak. Orbán is csak egy ültetvényi nigger vagy cigiző majom a republikánusok szemében. Mutogatják, mert zakót visel, de parancsolni fognak neki.
Az elejével egyetértek, de a végén szerintem elszálltál.
Kíváncsi lennék mekkora szerepe volt a kampányban az itteni konzerv szellemi tőkének. Azzal, hogy Orbánék otthont adtak a világon a konzervatív értelmiségnek, sajtónak, MCC, CPAC stb., szerintem nagyon komoly presztízst teremtettek a jobb oldalon. Vance ráadásul magyar "fan", ha jól tudom. Nem lennék meglepve, ha kaptak volna tanácsokat, tapasztalatokat a kampányhoz. Persze ez csak személyes spekuláció, de néha volt olyan érzésünk a kampánya során, hogy ismerős a stílus. A szokásos Trump féle hülyeségek mellett feltűnően professzionális, lényeges dolgokra fókuszáló volt a kampány egy része. Érdekes fejlemény pl. Trump fordulása a kínaiakhoz való hozzáállásban. Sokkal érettebb, felnőttesebb volt a hozzáállás sok esetben, mint a régi csapkodós Trump esetében. Nem adott olyan sok magaslabdát a demeknek meg a sajtónak, mint régen.
Vance kb. Szíjjártó stílusban nyomta, felkészülten, kizökkenthetetlenül. Benne komoly potenciál van. Ha jól csinálják, szerintem is lehet ebből 8-12 év. Az viszont nem csak az USAban lehet elég a rendrakáshoz - ahogy
@perceptron írta - hanem egy kicsit itt az EU-ban is (bár itt a demográfia már sok mindent eldöntött).
Szóval érdekes lesz, na! Kíváncsian várom a fejleményeket, mi fog ebből kisülni. Biztpol szempontból is lesz változás szerintem. Ne keverjük ide az előző Trump ciklust. Akkor Orbán a "fiam szimpi osztálytársa" kategória volt, ma már ott ül vendégségben a családi asztalnál. Lehet rámragadt
@SilvioD optimizmusa, de néha jó egy kicsit reménykedni