A vége pastu,vagy urdu?Majd át küldi Neked, és akkor minden gain lösz.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A vége pastu,vagy urdu?Majd át küldi Neked, és akkor minden gain lösz.
Nem tudom,csak a tagalog,és a bengáli szlenget ismerem.Na milyen?
Terelsz,provokálsz.El vagy engedve,Puszi.Nem tudom,csak a tagalog,és a bengáli szlenget ismerem.
Látom az a fogalom,hogy irónia,nem ismerős felétek.Terelsz,provokálsz.El vagy engedve,Puszi.
Én csak a párologtatók bináris nyelvét.Nem tudom,csak a tagalog,és a bengáli szlenget ismerem.
Bocsiul tudsz?Én csak a párologtatók bináris nyelvét.
Szerintem a színfalak mögött lesz is egy újabb felosztása a világnak. A vesztes megint az EU, ahogy Te is írod, és ahogy láthattuk is az elmúlt 3 évben minden nap.Ha Trump behúzza Grönlandot, ahol a mostani autonóm miniszterelnökből kormányzót, a 30 ezer grönlandiból meg USA állampolgárt csinál, majd átadja az egész területet a november óta mögé felsorakozott pénzügyi-befektetői körnek, akkor akár oda is adhatják Ukrajnát Putyinnak, amivel együtt bukják a demokraták az oda befektetett pénzüket.
Na és ugyanúgy bukják az európai befektetők is, ahogy az EU is a milliárdjaikat, de bárhogy is nézzük, ez mind pont kapóra jönne Trump-nak és újdonsült baráti körének.
Hasonlóra gondoltam jan.8.-án a Nyugat-EU topikban:Ha Trump behúzza Grönlandot, ahol a mostani autonóm miniszterelnökből kormányzót, a 30 ezer grönlandiból meg USA állampolgárt csinál, majd átadja az egész területet a november óta mögé felsorakozott pénzügyi-befektetői körnek, akkor akár oda is adhatják Ukrajnát Putyinnak, amivel együtt bukják a demokraták az oda befektetett pénzüket.
Na és ugyanúgy bukják az európai befektetők is, ahogy az EU is a milliárdjaikat, de bárhogy is nézzük, ez mind pont kapóra jönne Trump-nak és újdonsült baráti körének.
Bácsi fél azEgy élő közvetítés a beiktatásról:
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..