Amúgy angol az anyanyelve, a magyar csak második.
Azt nem tudom, hogy a "náci az anyanyelved" az csak nagy általánosságban mondta és úgy értette, hogy Gorka egy náci mert Trump támogatója, vagy úgy értette, hogy a magyarok nácik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amúgy angol az anyanyelve, a magyar csak második.
Azt nem tudom, hogy a "náci az anyanyelved" az csak nagy általánosságban mondta és úgy értette, hogy Gorka egy náci mert Trump támogatója, vagy úgy értette, hogy a magyarok nácik.
WTF? Ez valami passzív agresszív defenzív offenzíva? Ezt komolyan gondolták?.....extrém agresszív védelmi stratégiát ....
WTF? Ez valami passzív agresszív defenzív offenzíva? Ezt komolyan gondolták?
Sōt, a nyelvtant is kijavította.Úgy értette, hogy a magyarok nácik. Ha tovább olvasod a twitter bejegyzéseket egyértelműen kitűnik.
Sōt, a nyelvtant is kijavította.
Nem írom le a véleményem errōl "színészrōl" mert még a telefont összeszerelō ázsiai gyerkōc is ki lenne innen tiltva.
Ezúton kívanok neki prosperáló felemelkedést a felnōtt-filmes iparág bizarr-fétises műfajaiban
Ez a liberalizmus kvinteszenciája.Én azt "szeretem" ezekben az emberekben, hogy sokszor azon vannak felháborodva, hogy egyes emberek milyen rasszisták, kirekesztőek és intoleránsak, közben meg ők maguk is ugyan olyanok mint akit vagy akiket kritizálnak. Persze ha ezt az orruk alá dörgölöd egyből lenáciznak.....