Magyarorszagon igen de nyugaton a fejlettebb demokraciakban ez nem jellemzo.
Ezt te is tudod hogy nem igaz. Ez Hazugság amit most írtál.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Magyarorszagon igen de nyugaton a fejlettebb demokraciakban ez nem jellemzo.
Ó, dehogynem. A "bukott" politikus átül a gazdasági vagy oktatási szférába. Nem politika a legerősebb hatalmi tényező. Média, pénzügyek, jogalkalmazás, "civil" szféra -- hosszú a sor. Az igazán befolyásos emberek eleve nem is politikai terepen dolgoznak. Tényleg csak fent van és lent. Ha úgy tetszik, csak kisebb-nagyobb játékosok vannak és bábuk.Magyarorszagon igen de nyugaton a fejlettebb demokraciakban ez nem jellemzo.
Ó, dehogynem. A "bukott" politikus átül a gazdasági vagy oktatási szférába. Nem politika a legerősebb hatalmi tényező. Média, pénzügyek, jogalkalmazás, "civil" szféra -- hosszú a sor. Az igazán befolyásos emberek eleve nem is politikai terepen dolgoznak. Tényleg csak fent van és lent. Ha úgy tetszik, csak kisebb-nagyobb játékosok vannak és bábuk.
Német kancellár belebukott a korrupcióba,egyből egy Orosz gázcég feje lett.
Cirkusz és kenyér.... Kínával szerintem mindig egyeztet milyen vámokat vezessenek be egymás ellen.hahahaha..ez bekattant tottal...nonstop a kinaiakat kopkodi most meg gyertek segitsetek rajtam ....gyozni akarok a valasztasokon
Sztem a kereskedelmi háború vérre megy. Azert szankciózza Kína Trump egyik törzsbázisát a vidéki gazdákat. Pont a billegő államok érintettek.Cirkusz és kenyér.... Kínával szerintem mindig egyeztet milyen vámokat vezessenek be egymás ellen.
Az amerikai légierő tudósai folyékony fémet fejlesztettek ki, amely önállóan megváltoztatja a szerkezetet
https://defence-blog.com/news/u-s-a...etal-which-autonomously-change-structure.html
Nem értek hozzá, de érdekes. Őszintén nem is teljesen értem, miről van szó. Vki hallott már erről? Vélemény?
Terminator T 1000Az amerikai légierő tudósai folyékony fémet fejlesztettek ki, amely önállóan megváltoztatja a szerkezetet
https://defence-blog.com/news/u-s-a...etal-which-autonomously-change-structure.html
Nem értek hozzá, de érdekes. Őszintén nem is teljesen értem, miről van szó. Vki hallott már erről? Vélemény?
Cirkusz és kenyér.... Kínával szerintem mindig egyeztet milyen vámokat vezessenek be egymás ellen.
Mondjuk költhetnének ebből a rakás pénzből a fúziós erőmű fejlesztésére is. Kb megoldódna az elektromos áram problémája és még csak nem is környezet szennyező.Egyelőre alig érte el a média ingerküszöbét Elizabeth Warren demokrata elnökjelölt-aspiráns radikális klímavédelmi terve, amely rövid időn belül fenekestől fordíthatja fel az USA és a világ energiapiacait.
Elizabeth Warren szenátor, a párt egyik esélyes elnökjelölt-aspiránsa - aki az ősz elején átvette a vezetést a demokraták előválasztási népszerűségi versenyében - drámai tervvel állt elő néhány hete, amely nem kapott igazán nagy visszhangot. Pedig részletes, költségszámításokkal alátámasztott, szakértők által kidolgozott programról van szó, amely egyszerre kezelné a klímaváltozást és alakítaná át gyökeresen az energiaipart.
A terv legfontosabb tézisei mindent elárulnak:
Warren első célja, hogy 2028-ra a kereskedelmi és a lakóépületek technikai rendszerei 100 százalékban nulla szén-dioxid-kibocsátással működjenek.
A második cél, hogy 2030-ra minden új könnyű személygépjárművet, közepes teherautót és buszt nulla károsanyag-kibocsátású motorral gyártsanak.
A harmadik, hogy áramtermelés egésze 2035-re megújuló és nulla károsanyag-kibocsátású technológiára álljon át. Átmeneti célként 2030-ra karbonsemlegessé kell válnia az áram előállításának (azaz nem szabad több szén-dioxidot produkálnia, mint amennyit valamilyen módon a légkörből korábban kivontak).
A terv 3000 milliárd dollár szövetségi támogatással számol. (Ez az összeg csaknem 18 évi magyar GDP-nek felel meg.)
Kész a terv, amely kifordíthatja sarkából a világot