Los Angelesbe bevonul a Nemzeti Gárda.
Élő közvetítés - Fox - Los Angelesből.
https://www.foxla.com/live
Élő közvetítés - Fox - Los Angelesből.
https://www.foxla.com/live
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A qrva anyjukat! Kaptak már tűzparancsot a gárdisták? Ez mindennek a legalja!Ez a férfi a fosztogatóktól védte a boltját Dallasban.
A qrva anyjukat! Kaptak már tűzparancsot a gárdisták? Ez mindennek a legalja!
Ha tűz parancs lesz, polgárháború lesz.Én azért ilyenkor emlékszek még a '92 -es LA eseményekre, ez még ahhoz képest semmi sem volt...! Hisz azt kb. 1,5-2 hónap alatt verte le a Nemzeti Gárda akkor a LAPD -vel karöltve. Ha tűzparancs lesz, akkor a rendőröket és a gárdistákat is lőni fogják, csak úgy mondom.
A boltosok már készülnek!Ha tűz parancs lesz, polgárháború lesz.
Jó, de nyilt utcán lincselnek meg embereket. Gördeszkát vernek szét a másik fején 10-15-en. Feljött a pöcegödör a felszínre!Én azért ilyenkor emlékszek még a '92 -es LA eseményekre, ez még ahhoz képest semmi sem volt...! Hisz azt kb. 1,5-2 hónap alatt verte le a Nemzeti Gárda akkor a LAPD -vel karöltve. És az akkor csak LA -t érintette, nem az USA kvázi összes nagyobb városát! Ha tűzparancs lesz, akkor a rendőröket és a gárdistákat is lőni fogják, csak úgy mondom. Ez itt nem Európa, itt cifra dolgok is kitudnak ám sülni, szóval ésszel kell csinálni sok mindent. Mert ha túlzott erőt alkalmaz a mindenkori hatalom, akkor nem kell hozzá 3-4 hónap, és az USA egy újabb kvázi polgárháború szerűségben találja magát.
Ha tűz parancs lesz, polgárháború lesz.
Legyen igazatok, de én úgy érzem, hogy ha ebben a már most nagyon kiterjedt szarzivatarban (területileg értem) a katonaság tűzparancsot kap, akkor nem lesz megállás.
Hagyják meglincselni az embereket? Nem azt mondtam lőjék őket szitává, de van az a pont ahol meg kell állítani a csürhét.Legyen igazatok, de én úgy érzem, hogy ha ebben a már most nagyon kiterjedt szarzivatarban (területileg értem) a katonaság tűzparancsot kap, akkor nem lesz megállás.
Nem lesz.Ha tűz parancs lesz, polgárháború lesz.
Nyugodjál le szépen. Eddig ezt exportálták. Most megjött a hazai fogyasztási igény. Hagy élvezzék.Jó, de nyilt utcán lincselnek meg embereket. Gördeszkát vernek szét a másik fején 10-15-en. Feljött a pöcegödör a felszínre!
Nem követtem az amcsi híreket, de most fel ment bennem a pumpa!!!
Nem lesz.
Ez itt egy kicsi, de roppant erőszakos brancs. Utazásukat szervezik, fizetik, városról városra. Nem ez az első ilyen szituáció.
Ezt most nem tudom ilyen cinikusan nézni.Nyugodjál le szépen. Eddig ezt exportálták. Most megjött a hazai fogyasztási igény. Hagy élvezzék.
Popcorn elő.
Semmi extra: Soros, Antifa együttműködés, amit a (bal)liberális média köröm szakadtáig véd. Érzékenyít, kavarja a kakit. Mindent egy lapra tettek fel. A vén nyominak már nincs újabb 4 éve, hogy biztonságban tudja a szélsőbaloldali hálózatát. Vagy beleáll Trump, vagy folyamatosan fogják keverni és kavarni a kakit.Közben egyre több jel utal a szervezettségre, ami nagyon-nagyon sok kemény kérdést vet fel.