Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
nem tudom, igaz vagy fake, de ha igazi, akkor most visszanyal az a bizonyos fagyi....
Ilyenkor sunyítanak, hiszen ez iimádott államukban történik. Bezzeg, ha Oroszországban lenne ilyen....
megint hiányzik a sztori eleje... FAKE NEWS!
Srac volt sztem, nem csaj.
A kibaszott fehér szupremacisták zavarognak, fosztogatnak mindenütt, a négerek békés tiltakozását tönkretéve. Gondolom Blasio lánya is fehér szupremacista.
ki tudja...
ezt csak azert tettem be mert csak a niggerek gyujtanak..
ahogy lattom ott mindanki eszi a szart...de mindenki
De miért "civilians"? Looters. Ennyi.csak nem irod hogy a rendorok szo nelkul betortek a hazba, a csavo meg betoroknek gondolta oket...es a csajt vedte...
ha kopoktak volna vagy beszoltak volna az ajtonal hogy rendorseg ahogy az egesz kurva vilagban szoktak, a csaj meg elne, a rendor meg meguszta volna serules nelkul.
amugy meg...
itt a tuntettok eloptak egy SWAT-os jarganyt. tegnap volt lopot lo is, meg elvett fegyver is...meg volt egy csomo felgyujtott rendorsegi jargany is..
nagyon amatornek esik ki az amcsi rendorseg ahogy nezem a videokat. csak tiszta eroszakkal lepnek elo, semmi taktika, semmi ami kulonboztetne oket egy hetvegi vadaszcsapatol..
ugy nezz ki mindha nem is rendorsegi kikepzesen estek at hanem valami ukran/nigeriai idiotaktol kapot katonai kikepzesen ..
nem gondolkodnak, nincs osszetartas, egy egyszeru szaros kordont nem tudjak betartani mert szertmennek, bemenek a nep kozze kocsival vagy ???loval??? a nyugis tuntetoket felhergelik meg verik , a cirkuszolos niggreket akik tornek zuznak es akik legjobban megerdemlik a rendorsegi beavatkozast es a bortont meg nem bantjak mert veszelyes oda menni...
mia faszert vagy ott ha a valodi garazdalkodoktol felsz es a fobiadat aztan nyugisabb tuntetokon verd le?
99% biztos vagyok hogy azokat akik tornek be a boltba meg gyujtoganak azokat nem fogjak meg...
Az amerikai Hadházy? (Pókemberes póló rulez!)
Az amerikai Hadházy? (Pókemberes póló rulez!)
https://www.rt.com/news/490343-london-berlin-floyd-protest/
Vajon bepróbálkoznak más európai nagyvárosban is?
Ettől azért jelenleg nagyon messze vannak szerencsére szerintem is.Ez szerintem még a jelen helyzetben túlzás lenne, nem látom egyelőre a nyílt szétesés jeleit.
De miért "civilians"? Looters. Ennyi.