Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Joe Biden frissen megválasztott amerikai elnök 1977-ben Magyarországon, a Balatonnál töltötte a nászútját második feleségével, Jill Bidennel, azaz a következő First Ladyvel. A Népszava Charles Gatival, a Johns Hopkins Egyetem Stratégiai és Nemzetközi Tanulmányok Iskolájának professzorával készített interjúja szerint a Magyarországról származó Tom Lantos képviselő javaslatára választották a Balatont. Lantos Biden irodájánál kezdte politikai pályafutását.1977 augusztus 11-i Népszabadság
Azt mondják a kelták,hogy Trump nagyon megnyerte,csak ilyen csalást még ott sem láttak,hejszállal meglesz neki a végén,ha nem,előkerülnek a fegyverek,nagyon tele van a bakancsa ott mindenkinek,meg kell nézni mennyien voltak Trump gyűlésein,meg mennyien a pedó macién,ott sem mindenki hülye,ott is látják,hogy joe nagyobb car mint Trump.
Náluk ez megengedett. A gép számára valamiért olvashatatlan (rosszul jelölte be a választó) szavazócédulákat lemásolják helyesen és így már felismeri a gép. Ezért van az, hogy az egyik ír a másik pedig olvassa. Ha megnézed pont egyszerre dolgoznak.
Náluk ez megengedett. A gép számára valamiért olvashatatlan (rosszul jelölte be a választó) szavazócédulákat lemásolják helyesen és így már felismeri a gép. Ezért van az, hogy az egyik ír a másik pedig olvassa. Ha megnézed pont egyszerre dolgoznak.
Hát ez van, náluk ezt szabad. Nálunk ezek érvénytelen szavazatok. Nem ez az egyetlen hülyeség a választási rendszerükben, az egészet le kellene dózerolni és csinálni egy újat, csak hát ugye a tagállami függetlenség nem engedi, akkor egyék meg.Nagyon segítőkész, és lehetséges visszaéléseket kizáró eljárás.
Azt mondják a kelták,hogy Trump nagyon megnyerte,csak ilyen csalást még ott sem láttak,hejszállal meglesz neki a végén,ha nem,előkerülnek a fegyverek
És miért pecsétel? Azt nem előre kell mint nálunk a szavazólapon?Náluk ez megengedett. A gép számára valamiért olvashatatlan (rosszul jelölte be a választó) szavazócédulákat lemásolják helyesen és így már felismeri a gép. Ezért van az, hogy az egyik ír a másik pedig olvassa. Ha megnézed pont egyszerre dolgoznak.
Ha viszont Trumpot nyilvánítanák csoda folytán győztesnek, akkor el fog szabadulni a pokol, a nyár csak egy kis finom szellő volt ahhoz képest, ami akkor lesz ott.
BTW januárban Georgiában második forduló a szenátorválasztáson, ha behúzzák a demokraták, övék a szenátus (50 helyük lesz, szavazegyenlőség esetén Kamala Harris szavazata dönt).
Nem lennék meglepve, ha a fegyvertartók többsége republikánus lenne.
Egy kicsit bulvár téma, de kíváncsi vagyok, hogy vajon Melania Trump meddig marad Trump felesége. Nem tűnt túl boldognak mellette, elég sok kínos videó készült róluk. Gondolom az elnökség miatt nem vált el, de most, hogy nagy valószínűséggel vesztettek már nem vagyok benne biztos, hogy vele marad.
Pont erre játszanak a demek, ha nyernek most és ezt követően lövöldözés, mitöbb polgárháború lesz, azt a demek sikerrel nyerik akkor az alkotmányból kiírják a fegyveres részeket.Itt igazából mindegy ki nyer a választáson, előkerül az erőszak mindkét oldalról, csak Trump követői valószínűleg nem meztelenül sz*rnának a kereszteződés közepére tüntetés-jelleggel, hanem elővennél a sörétest, meg a különböző fegyvereket, amiket egyébként a demek nem véletlenül akarnak elvenni a néptől.Nem lennék meglepve, ha a fegyvertartók többsége republikánus lenne.
Le kell pecsételni, mert annak hiányában megint nem fogja felismerni a gép.És miért pecsétel? Azt nem előre kell mint nálunk a szavazólapon?
Az előbb rosszul értelmeztem. Azt hittem az eredeti lapot húzza ki egyértelműbben. Ezért nem értettem a pecsételést. Háááááát ez így elég necces. Aki olvassa az is, aki behúzza az is "tévedhet". És őket senki sem ellenőrzi.Le kell pecsételni, mert annak hiányában megint nem fogja felismerni a gép.
Főleg úgy, hogy kitessékelték a nem kívánatos egyéneket, a többi "baráti" felügyelő meg 30-100 láb távolságnál nem mehetett közelebb...Az előbb rosszul értelmeztem. Azt hittem az eredeti lapot húzza ki egyértelműbben. Ezért nem értettem a pecsételést. Háááááát ez így elég necces. Aki olvassa az is, aki behúzza az is "tévedhet". És őket senki sem ellenőrzi.