És mindhárom ország tökéletesen szétlött,szétbombázott állapotbol.
Nem tudom, hogy jól emlékszem e, de Japánt pl. nem bombázták szét; Korea meg max. egymást. De vannak olyan értékek, amiket nem lehet szétbombázni. A technológiai fejlettség is ilyen. Ezt Kína esete is jól példázza, hogy milyen hosszan tart lecsökkenteni a technológiai lemaradottságot egy nagyon támogatott állam esetében is.
Azonkivűl nekik szerintem most egy NSZK 2.0 jellegű fejlődést prodokáló Mo az amcsik érdeke,mert az ad stabil hátországot a "frontországoknak".Nem érdekük egy weimari instabil Mo.
Ez, ha így van, akkor nem egy egymást lehallgató, folyton felnyomó, rendszeresen pitiáner hibákat elkövető szivárványkoalára van szüksége az ország élén, még ha tele is van -feltételezhetően- odaejtőernyőztetett amerikásokkal. De lehet, hogy épp egy -pl.: katonailag- gyenge Magyarországra jobban érdekében van, ha csak a frontország és háttérországok viszonyát nézzük. Mert mint a történelem bizonyítja, hogy Románia mindig fél szemmel ránk figyel és soha nem fog teljes erőbedobással az oroszok ellen fordulni, pláne nem egy erős Magyarországgal a hátában. De persze ez se ilyen fekete-fehér.
Az orbáni deep state kiépitéséről beszéltem.
Én meg az amerikairól, hogy hibába volt Trump az elnök, igazából túl nagy változást nem tudott elérni, főleg alsóbb, hivatalnoki szinteken; valamint az NGO-k, és gazdasági, technológiai szereplők terén. Tehát hiába van feltehetően szimpátia a két vezető politikus között, mégis csak nagyon kis szeleten javultak a viszonyok diplomáciai vonalon, ami a támogatás helyett kimerült kb. a cseszegetés mellőzésében. De előtte is volt igen csak nem felebaráti demokrata vezetés, valahogy kibírtuk. Ezért nem várok gyors és túl nagy változást, bár tény, hogy a magyar belpolitikába is beleszólhatnak jövőre.
Lásd a Fideszt.Soros pénzén alapitották,Soros pénzén oktatták,Soros pénzén élte túl a 90es évek elejét.....Soros tényleg káros,és már régen is káros volt
Hát, lehet, hogy így van. De nézted már, hogy milyen sokan részesültek Soros ösztöndíjban és támogatásban? Én megértem, hogy igénybe vették, hisz fiatalok voltak, nem volt teljesen kiforrot személyiségük, ideológiájuk; nem voltak kellő ismereteik; nem voltak pártfunkcionárius, külügyes és külkres felmenőik. Meg könyörgöm 30 éve volt. Te mindennel egyet értesz azzal, amit 30 évvel ezelőtt tettél?
Vásárlás:
Miért ki van fizetve már a megrendelt árú, vagy épp a kormányváltás után történik majd a kifizetés és leszállítás?
A légvédelem teljesen ki van pipálva?
Ha további Gripen beszerzés mellett döntünk, akkor abból nem részesülnek az amerikai beszállítók? Több repülőhöz pl.: nem kell több rakéta?